Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.8 gtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto 1.8 gtd

Здравейте колеги,искам да ви попитам относно Fiat Punto 1.8 gtd 2001....значи в момента живея във германия, предлагат ми именно такъв Fiat...Но проблемът е там че е със счупен двигател казаха ми че го е карала жена и го е оставила без масло и поради това се е стигнало до там.....Та въпросът ми са свързани със това знаете ли какъв мое да е проблемът, какво трябва да се смени и т.н.... И какви пари може да излезе горе долу и заслужава ли си или просто ще си навлека главоболия на главата.... Защото количката ми харесва плюс това е с газова и я ми я дават на тънкана естествено... :D :D

Модела е 1.8 HGT-131к.с..Проблема е доста срещан при този модел двигател-при липса на масло или не редовна смяна на същото повличат лагерите на коляновия вал.Ремонта е свързан с шлайфане на коляновия вал /зависи от степента на задиране/ или смяна с друг втора употреба или нов.Нови биелни и основни лагери, в някои случаи и смяна на биели / ако е каран по дълго са разтегнати и биели/.Ремонт на цилиндрова глава /шлайфане,припасване на клапани/, нова гарнитура на главата,нови семеринги на колянов вал,може би смяна на съединител,нов ангренажен комплект ремъци, ролки, водна помпа.Цени в България от 500 до 1000 лв. части и труд.Вариант е двигател втора употреба в незнайно състояние или от човек с гаранция и обслужване на цени от 200 до 1000лв.
    Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

значи като цяло си е главоболия колега и за да си намеря двигател със гаранция е най добрият варият май, но като ги гледам тук из разните сайтове и ebay и ми се вие свят от цени....

Коментар

Working...
      X