Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.2 16V разход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.2 16V разход

Колеги, ще използвам колата за междуградско пътуване - около 80км хубав междуградски път и 130 км магистрала. Средно с трима човека и багаж, какъв разход мога да очаквам. Не съм състезател карам си нормално около 120 по магистралата и 90-100 по междуградския. Колата е в добро техническо състояние. Гумите са 14-ки.

5.7 л./100 км.
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Re: Фиат Браво 1.2 16V разход

Fiat32 написа:
      Колеги, ще използвам колата за междуградско пътуване - около 80км хубав междуградски път и 130 км магистрала. Средно с трима човека и багаж, какъв разход мога да очаквам. Не съм състезател карам си нормално около 120 по магистралата и 90-100 по междуградския. Колата е в добро техническо състояние. Гумите са 14-ки.
      9-10 с този малак мотор. Лично моята Брава най-икономична е до 80 км/ч.
      Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

За Brava 1,2 82 кончета - 5.86/100км.Това е среден разход за над 5 години статистика.
        Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

Благодаря ви колеги. А този разход с какво каране го постигате, на какви обороти г/д сменяте предавка, с каква скорост карате и т.н.

Коментар

път

Колега много се вдаваш в подробностите качваш се слагаш поне 30 литра гориво дори и повече да има и за връщане и това е Ако остане гориво ще имаш за път и след това Иначе на дълго се кара обикновено на 5та ако има много коли може и 4та но зависи какво е натоварването и дали е високо дали има завой.
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ако сменяш предавките като хората и караш, както си написал, залагам на 5,2.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Re: Фиат Браво 1.2 16V разход

gaz написа:
                Fiat32 написа:
                9-10 с този малак мотор. Лично моята Брава най-икономична е до 80 км/ч.
                да между другото и при мен е така, аз съм с 1.4 80 коня, къси са скоростите търси 6 та ама не я намира :D
                fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

Коментар

50 лева 400км смесено, като не го карам икономично.

Коментар

chaveto написа:
                    и аз карам на газ

Коментар

Josef Gazara написа:
                      chaveto написа:
                      и аз карам на газ
                      газова нямам и няма да имам при този разход

Коментар

chaveto написа:
                        Josef Gazara написа:
                        chaveto написа:
                        и аз карам на газ
                        газова нямам и няма да имам при този разход
                        Подписа ти съвсем друг разход казва :ДАз след монтаж на бързи газови инжектори свалих разхода с около 1л. газ. Извън града минавам с 6лв. и 50 ст. 100км.

Коментар

Поне да си беше направил труда да видиш, че разхода от подписа е за съвсем друг автомобил.

Коментар

може и на мен ми е трудно да повярвам, ако става въпрос за бензин с тази цена 50лева са ти 22,72 литра при цена на литър (2.20) 5-5,60 разход за 400 км както написа ще е добре стига да става въпрос за бензин а не за дизел, старата ми алфа беше 1.3 боксер и гореше 7-8 :D

Коментар

chaveto написа:
                              Поне да си беше направил труда да видиш, че разхода от подписа е за съвсем друг автомобил.
                              Добре, направих си труда и то за да не гадаят другите. Lancia - Lybra - 2.4Jtd дизел, 2.4l, 140 к.с., 2001, комби, ръчна6,29l/100km Дизел6.29*2.35 прави 14.78лв. за 100км.*4 е 59.12лв. за 400км.

Коментар

Working...
                              X