Колеги, Пунтото нещо взе да пали трудно... Не винаги пали от първият път,от втория без проблем.Лампата за инжекциона гасне по-бавно от преди,днес дори не искаше да угасне, та се наложи на разкача акумулатора за 5-6 минути за да запали. Като запали колата си работи нормално. Какви може да са причините, от къде да започна-бензиновата помпа!??? Знам, че трябва диагностиката но към момента ми е невъзможно да я направя....няма къде.П.П. Докато лампичката на инжекциона не изгасне,колата не пали. Колата няма АГУ, ако това е от значение. Има ли вероятност датчик колянов вал? Пунто 1.2 60 к.с.-1998 година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто-Трудно пали
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто-Трудно пали
Papi___ написа:Колеги, Пунтото нещо взе да пали трудно... Не винаги пали от първият път,от втория без проблем.Лампата за инжекциона гасне по-бавно от преди,днес дори не искаше да угасне, та се наложи на разкача акумулатора за 5-6 минути за да запали. Като запали колата си работи нормално. Какви може да са причините, от къде да започна-бензиновата помпа!??? Знам, че трябва диагностиката но към момента ми е невъзможно да я направя....няма къде.П.П. Докато лампичката на инжекциона не изгасне,колата не пали. Колата няма АГУ, ако това е от значение. Има ли вероятност датчик колянов вал? Пунто 1.2 60 к.с.-1998 година>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Реклама
Collapse
Коментар