Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто-Трудно пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто-Трудно пали

Колеги, Пунтото нещо взе да пали трудно... Не винаги пали от първият път,от втория без проблем.Лампата за инжекциона гасне по-бавно от преди,днес дори не искаше да угасне, та се наложи на разкача акумулатора за 5-6 минути за да запали. Като запали колата си работи нормално. Какви може да са причините, от къде да започна-бензиновата помпа!??? Знам, че трябва диагностиката но към момента ми е невъзможно да я направя....няма къде.П.П. Докато лампичката на инжекциона не изгасне,колата не пали. Колата няма АГУ, ако това е от значение. Има ли вероятност датчик колянов вал? Пунто 1.2 60 к.с.-1998 година
    Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Re: Фиат Пунто-Трудно пали

Papi___ написа:
    Колеги, Пунтото нещо взе да пали трудно... Не винаги пали от първият път,от втория без проблем.Лампата за инжекциона гасне по-бавно от преди,днес дори не искаше да угасне, та се наложи на разкача акумулатора за 5-6 минути за да запали. Като запали колата си работи нормално. Какви може да са причините, от къде да започна-бензиновата помпа!??? Знам, че трябва диагностиката но към момента ми е невъзможно да я направя....няма къде.П.П. Докато лампичката на инжекциона не изгасне,колата не пали. Колата няма АГУ, ако това е от значение. Има ли вероятност датчик колянов вал? Пунто 1.2 60 к.с.-1998 година
    :D точно на таз кола диагностика не и трябва , ми вероятно бенз помпата . Задръж повече време на контакт и тогава пробвай да запалиш и виж дали ще е от първия път ?Може помпата бавно да прави налягане. Имаше същия проблем с друго пунто проблема се реши на бързо с ново разкодирано еку за 50 лева. Ма се пак виж дали не е виновника помпата. Датчика на коляновия вал , ако е няма да пали въобще.Проблема е с подаване на горивото , не на искрата ... Или помпата не прави достатъчно налягане , или ниво регулатора , мембраната е спукана, или компа се ослушва и не отваря инжектора по някога ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Като задържа повече на контакт пали(не много лесно), но днеска лампата на инжерциона не искаше да изгасне.
      Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Коментар

Papi___ написа:
        Като задържа повече на контакт пали(не много лесно), но днеска лампата на инжерциона не искаше да изгасне.
        имаш записана грешка ... затова не гасне
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Регулагор на налягането. Търси дали не смуче от някъде въздух
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
          X