Мерси, гарнитурката е в мен и ще гледам и аз да направя малко снимки на тоя сепаратор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши сив дим като достигне работна температура
Collapse
X
-
При мен е доста чистичко след отваряне на капака и не си правих труда да отварям сепаратора, а и доста стабилно е залепен и не го мъчих.Проблема е, че след смяна на гарнитурата и старателно почистване на всичкия стар силикон пак протече в долния ляв ъгъл и нещо взе да ми образува много нерви, утре ако има време пак ще чопляpunto HGT
Коментар
-
Ехаа! Твоя капак е като чисто нов, няма смисъл да сваляш сепаратора наистина, той със сигурност е чист! И при мен в началото сълзеше от долния ляв ъгъл, но се оказа, че съм сложил грешен болт там - шайбата се въртеше свободно, а болта беше стегнат много добре, следователно е дошъл една идея по - дълъг. Понеже не ми се развиваха пак всички болтове (останалите бяха хванали добре), просто взех един от тези на капака на бобините (те са по - късички) и го завих в долния ляв ъгъл. От тогава всичко "заспa". Та... виж да не би и при теб да се е получило нещо подобно1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Вдясно по средата ми се случи подобно нещо с единия болт, но му подложих няколко шайби и стана работата, утре ще погледна да не би наистина и този да е в същото състояние, чесно казано на другите болтове не им обърнах внимание, дано да е това, че най мразя всичко около мотора да е в масло и като спреш някъде да оставяш капки от масло по асфалта, ако не пак сваляне и ще му играя повечко силикон.punto HGT
Коментар
-
Свалих пак капака, почисти се с обезмаслител и се намаза цялата гарнитура с друг силикон, който ставал уж на камък като втвърди /марка елринг като гарнитурата, светло сив на цвят/, затворих, изчаках към 40 минути да дръпне силикона и направих едно кръгче, промяна никаква, пак сълзи и почвам да си мисля, че проблема е накъде другаде и май ще трябва да се сваля и ангренажен ремък, общо взето нещо взе да ме дразни тоА фиАт и ще му драсна клечкатаpunto HGT
Коментар
-
badbad написа:Малко късно, но може да е полезно и за други - добър заварчик на цветни заварки Светлана - ф.Светлана-99 ЕООД. Добра е и знае доста неща.ул.Христо Силянов 158 Ако решите че е реклама трийте, но тя е добър майстор.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар