още
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши сив дим като достигне работна температура
Collapse
X
-
Aз днес я мирисах половин ден ... лошо ми стана направо! Иначе 3 литра кореселин, докато изпадне всичко мръсно и една тубичка силикон Reinz за да се залепи обратно "сепаратора" (фабрично си има силикон в каналчетата под него). Малкото капаче на снимката е съставено от две ламаринки с въздушна междина между тях, която при мен беше пълна със всякакви мръсотии... та и там трябва да е чистичко, доколкото четох...п.с. Ако някой има мерак можем да "помиришем" и неговия 1.8 16V звяр :D Разбираме се и "пръскаме" капака на клапаните на части1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
didich написа:Тая чудесия на техниката при всички 1,8 16V мотори ли я има, че при мен нямам спомен да съм виждал такова нещо или явно пак съм броил звездите посред бял ден?1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
Коментар
-
Упойващи вещества и бира... може, може п.с. вече от 250-300км колата не пуши.п.с.2 чистете ги тези сепаратори, особено ако си сменявате капаците на клапаните, за да не се "филмирате" излишно с пушеци от ауспуха1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
Коментар
-
Тя и на Весо, пламе за такова. Следващия път ползвай нафта по лесно става Майтапа на страна, време и при мен да се провери сепаратора, тата и така гапнитурата текнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да! Наистина с нафта щеше да е по-добре, пък и по-ефтино . Един съвет: вземи гармитура на Elring. Направена е от значително по-мека гума и уплътнява много добре. Преди време попаднах на една... мисля, че беше Ajusa ... протече сравнително бързо и мястото при свещите беше пълно с масло. Elring-а държи за сега, хем два пъти съм свалял капака на клапаните1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
Коментар
-
Банков, свиркай като сваляш капака, че и при мене нещо взе да сълзи от гарнитурата и да ми цапа мотора с масло и почвам да се дразня, най мразя мотора да е омазан с масло. Купил съм и долния тампон на мотора ама пусто като нямам инструмент в София и си го возя в багажника.Освен гарнитура май трябва и допълнително силикон да се вземе.Телефона май ми го имаш, като навремиш удари една шайба, бирата е от менеpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар