Проблема ми е, че като го запаля оборотите ми са 1000-1200. като подам газ и пусна педала на газта падне на 1000 оборота и след това започва да "припомпва" между 1500 и 2000 оборота. Също така и да съм на предавка ми държи, все едно съм дал газ и колата се движи но не падат оборотите. Чистих дросела, но няма промяна. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1,2 16V 80hp държи високи обороти на празен ход
Collapse
X
-
OpenGL написа:Виж моторчето ("соленоида") за празен ход и го почисти него. На моя мотор( друг е) имах подобен проблем и го напръсках обилно вътре с WD40 и се оправи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:OpenGL написа:Виж моторчето ("соленоида") за празен ход и го почисти него. На моя мотор( друг е) имах подобен проблем и го напръсках обилно вътре с WD40 и се оправи.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
Трябват им 2-3 дни на тия пс-та, за да се самоадаптират към по-топлото време. Като дойде зимата, ще започне да претриса за 2-3 дни. Не е от откачането на клемите. Ако не се оправя, си трябва адаптация с кабел.Тия стъпкови мотори не се пипат изобщо. Дроселът се чисти на 2 години и толкоз.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар