Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат брава 1.4 умря.Помощ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При положение,че съм писал,че до инжектора стига напрежение но съпротивлението не мога да отчета е логично да е той.Поне според мен и елементарната ми логика.

Коментар

това,че не можеш да отчетеш съпротивление,ние не знаем с какъв уред ,на какъв обхват мериш и т.н.а сега ми кажи как мери,че стига напрежение.напрежение се мери на стартер,защото тогава еку-то ще подаде сигнал на дюзата и ще я отваря и затваря за работата на всеки цилиндър.

Коментар

Ми прочети цялата тема колега и ще рабереш,че коментарът ти не е на място.

Коментар

аз не виждам какво не е на място

Коментар

Предпоследният ти коментар колега,той не е на място.Ако беше прочел щялата тема щеше да си на ясно къде съм мерил съпротивление с какво съм го мерил и прочие.Щеше да разбереш и колко волта ток съм измерил когато колата е на контакт (3,65v)и че волтажа се повишава при въртене на стартер.И пак ти казвам прочети цялата тема и тогава пиши,че иначе пълним темата само с плява.

Коментар

е,това за въртенето не съм го прочел,признавам си,ама и колко волта ток си измерил трябва да звучи колко волта напрежение си измерил,иначе ,да съгласих се

Коментар

Working...
              X