здравейте.преди повече от половин година си купих мареа 1.6 на газ.като я закупих я паркирах на паркинга и я зарязах така до момента.платих и там всичко и я подкарах но колата не иска да мръдне.мито на газ нито на бензин.ускорява плавно и еднакво бавно както на газ така и на бензин.ходих да ми махнат катализатора но момчето ми каза че кожуха седи но е празен и е прогорял навътре по генерацията.възможно ли е да е задръстило кюнците.дайте идея от къде да почна.да вметна и че лампата на маслото свети на празен ход.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат мареа 1.6 газ(много бавно ускорение макс 5500об/мин)
Collapse
X
-
Това че в ниските свети лампата за маслото е от маслото, смени го. Това че не се форсира, виж нещо да не пречи на входящият въздух към колектора. Провери целия въздуховод за запушвания и сцепени маркучи, няма да е лошо да видиш въздушният филтър. Това като за начало, по лесно и просто. Ако не е там проблема, тогава по сериозните ремонти.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
маслото свети от това че има бензин в него(разбрах го преди малко).че има сцепени маркучи има но и след промяната нищо не се случва.колата загрява и не върви.давам и по бедна по богата и общо взето всякаква горивна смес но не върви харчи и загрява.да се чуди човек.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
днес реших да отворя таблото защото ми стана доста интересно поради каква причина не светва нито ключа на имобилаизера нито чека преди палене.отварям и гледам че не само крушките а и самите фасунки ги няма явно премахнати преди продажба.като поставих всичко така както трябва при палене нито лампата на имобилаизера угасва а тази на червена дюзичка угасва за секунда и пак светва.от какво е това и как да го оправя.ПОМОГНЕТЕ ЧЕ ТАЗИ КОЛА ЗАПОЧВА ДА МИ ПИСВА.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Братле от масло в бензина тая лямпа няма да светне. Но пък мога да се обзаложа че е има главобол, пробем със горивната смес и съм почти сигурен че никога не са и сменяни горивниТЕ филтриКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
valeri_86_ написа:Отиди колега на една хубава диагностика... Да проверят дали е правилно зацепен ангренажа...Успехfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар