Здравейте момчета, махнах буксата на компа(с мисълта да я почистя) разгледах я, нямаше никакви боклуци или нещо което да и пречи. След като я закачих ми изчезна захранването на 12 краче на релето?! Не знам вие какво мислите но аз си мисля за изпушило еку. Иначе кабелите имат връзка като ги проследя от буксата на релето до буксата за еку-то.Имам едно питане - друго еку ще работи ли с моя контактен ключ?Едит: давах маса на 7-мо краче на релето директно, но пак не стана.Реших да си поиграя малко с мултицета отново и установих, че може би кабелите на пинове 55 и 37 от буксата на еку-то са се съединили, защото и двата кабела ходят на 13 краче в буксата на релето. От аутодата разбрах че 13 и 6 крачета от релето са за бобината и са вързани към 55 и 37 пин към еку, но не знам точно кое с кое е.Мисля си, че е стопила някъде кабел тая кошница....Нека някой по - компетентен по темата да изрази мнение.И друго: преди да дам директно маса на релето, като дам контакт ми излизаше ключето с CODE, което гаснеше след секунди, а сега вече го няма?! Дали не съм изгорял компа?Може би тези куп проблеми които правеше по тоците и сега този окончателен са били причина да не може да се върже комп за диагностика?! Може би просто плаче за нов.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
датчик(реле) бензинова помпа мареа 1.6
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Ако си е оставил без бензин се случва тези неща С друго ECU ще работи ако е комплект с иммото и чипа от ключа или ако е махнат кода на компа Виж да прегорели кабели около това реле
Коментар
-
кола
CODE първо търбва да светне и после да изгасне Ако не свети въобще трябва да е махнат кода или нямаш захранване на ECU Ако намериш комплект само със слагането трябва а запали ако инсталацията е наред има за 50 лв Днес щях да идвам до Велинград ама се отложи / имам ECU без CODE/ можеше да пробваме.
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:krachoff написа:Гледах, мерих, здрави са. Смених релето.. няма ток в бобината.. мисля си че е някой кабел някъде. Идва едно момче да диагностицира но не можа да се свърже с компа. Програмата му е delphi..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар