Колата е Пунто МК1 1.1 мотор. Проблема, който имам е, че когато колата загрее започва понякога да придърпва на по-ниските обороти. Това се усеща най-много след превключването на предавките. Колата наскоро претърпя ремонт, смяна на гумичките на клапаните, смяна на кабели(Magnetti Marelli), свещи(NGK) и една от бубините, нов комплект съединител на Luk, всички филтри са сменени, има и нова ламбда сонда NGK. Маркучето на вакуума го проверих, не е скъсано. Още не мога да установя проблема, тъй като не го прави всеки път това придърпване, ами на моменти. Някой да се е сблъсквал с такова чудо да сподели, защото не се сещам за друго освен проблема да е в калпав бензин ...П.С. Придъпрването понякога е по -родължително, а понякога само еднократно силно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто придърпва
Collapse
X
-
Re: Пунто придърпва
mell0 написа:Колата е Пунто МК1 1.1 мотор. Проблема, който имам е, че когато колата загрее започва понякога да придърпва на по-ниските обороти. Това се усеща най-много след превключването на предавките. Колата наскоро претърпя ремонт, смяна на гумичките на клапаните, смяна на кабели(Magnetti Marelli), свещи(NGK) и една от бубините, нов комплект съединител на Luk, всички филтри са сменени, има и нова ламбда сонда NGK. Маркучето на вакуума го проверих, не е скъсано. Още не мога да установя проблема, тъй като не го прави всеки път това придърпване, ами на моменти. Някой да се е сблъсквал с такова чудо да сподели, защото не се сещам за друго освен проблема да е в калпав бензин ...П.С. Придъпрването понякога е по -родължително, а понякога само еднократно силно.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Колата се движи само на бензин. Нищо не свети на таблото и след като му сложих добавка в безнина започна да го прави проблема по-рядко. Кабелите на Марели, които съм сложил ми се виждат доста качествени за сега не хвърля от тях. И мен ме съмняваще дали не е MAP ама го мерих и ми се видяха работещ. Проблема е че ако има някаква промяна в показанията на датчика, който дава данни на компютъра грешките ще се запишат и ще имам възможност да ги видя, но такива няма.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар