Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водa в отдушникa нa кaртерните гaзове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Водa в отдушникa нa кaртерните гaзове

кaкто писaх по рaно имaм кaшa във въздушния фиктър, всеки кaзвa конденз. Но кaто отведох с подълъг мaркуч извън кутиятa при зaгрял двг от тaм си кaпе водa???,нямaм зaгуби нa aнтифриз. колaтa е нa гaз. предположения от къде идвa?
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Re: Водa в отдушникa нa кaртерните гaзове

bmahob написа:
    кaкто писaх по рaно имaм кaшa във въздушния фиктър, всеки кaзвa конденз. Но кaто отведох с подълъг мaркуч извън кутиятa при зaгрял двг от тaм си кaпе водa???,нямaм зaгуби нa aнтифриз. колaтa е нa гaз. предположения от къде идвa?
    от климатичната обстановка в стараната.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е как от картерните газове ще капе вода?!? На първото изобщо не съм имал конденз а карах на газ В момента както писах карамс изведена тръба извън филтъра /това пречи ли на ДВГ/
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
        Е как от картерните газове ще капе вода?!? На първото изобщо не съм имал конденз а карах на газ В момента както писах карамс изведена тръба извън филтъра /това пречи ли на ДВГ/
        На една А класа имах проблеми зимата. Беше правена за Италия и зимата от конденз ми замръзваше дросела. Купих нов дросел с отопление и проблема се реши. Маркуча от картерните газове го махнах. От тогава нямах проблеми. Нито дросел ми цапа нито замръзва. Направих и дупчица 1.5мм. на капачката за наливане на масло. От тогава нямам никъде конденз. И забравих да кажа, термостата го смених
        Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Working...
        X