Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат пунто 1.8хгт колянов вал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

OpenGL написа:
    Ама само по време на подаване на газ ли причуква, или си чука и като задържиш оборотите ?Демек, да речем подаваш газ и задържаш на 4000 оборота. Така ли се чува : р-р-р-рака-трака-рака-трака-з-з-з--уоу-у-у-у-у500---1100--1200--1300--1400-2000-3000-4000или такар-р-рака-трака-ракатрака-пр-р-р-р-р-р-р-500---1100--1200--1300--1400-2000-3000-4000Демек, само около ниските ли обороти се чува или и нагоре ?
    100 процента си бил пиян като си писал тоя пост.най вероятно го е чувал така.чак-рака чак-рака чак-рака ДАЙ ДАЙ.
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Коментар

didich написа:
      dapchev написа:
      S_BANKOV написа:
      това 10в 40 пълна синтека ли е или полу синтетика?
      абсолутно пълна И ВИ МОЛЯ ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА ИЛИ ДА Я ЗАКЛЮЧВАТ
      И на мен ми стана интересно, може ли да кажеш марката на маслото, защото много малко масла с тоя вискозитет могат да се нарекат пълна синтетика, а и са доста скъпи.
      Селениа голд пише10в40,че е пълна синтетика,а и собственика на магазина фиатаджия(дори прави отстъпка ако си от форума доста голяма и то) каза че с това масло мога да карам и 15к киометри преди да го сменя ,в последствие майстори ми казаха че е много висока единицата за пълна син.

Коментар

alvanovo написа:
        dapchev написа:
        S_BANKOV написа:
        това 10в 40 пълна синтека ли е или полу синтетика?
        абсолутно пълна И ВИ МОЛЯ ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА ИЛИ ДА Я ЗАКЛЮЧВАТ
        това, че ти се обърка не означава, че трябва да ми заключват темата
        Темата е моя приятел нещо се бъркаш

Коментар

Не е пълна.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

dapchev написа:
            Селениа голд пише10в40,че е пълна синтетика,а и собственика на магазина фиатаджия(дори прави отстъпка ако си от форума доста голяма и то) каза че с това масло мога да карам и 15к киометри преди да го сменя ,в последствие майстори ми казаха че е много висока единицата за пълна син.
            Леко се е объркал по надписа на тубата, това моторно масло е на синтетична основа и се води полусинтетика, обикновенно пълната синтетика масла на тубата им пише 100% синтетика, тЪ ти на магазинери, които гледат да си продадат стоката много не вярвай Ако ти е мило за мотора не карай с полусинтетика 15 000 км.
            punto HGT

Коментар

не бързай да се отчайваш,виждал съм jtd със блокирал двигател и то в движение.имаше 2 биелни лагера стопени,но на коляновия вал му нямаше абсолютно нищо,така,че и такива филми има

Коментар

superfiata написа:
                същия проблем със същия мотор на ’’новата’’ ми барчета но лагера беше завлечен.не се занимавай с разглабяне на мотора и неговия ремонт защото ще ти излезе 2-пъти по скъпо от това да вземеш друг работещ.аз 2 седмици търсих из нета и накрая взех мотор от фиат купе със сменени нов вариатор сегменти биелни лагери шлайф на глава препасване на клапани нови гумички нова водна помпа и нов термостат и още един куп части по него за 360лв.но щом още не е блокирал пробвай със смяна на биелни лагери.
                да отвориха го вече леща само бут. Са здрави иска шлайф сиг. Лагери

Коментар

dapchev написа:
                  Опит за превод : Да, отвориха го вече мотора. Всичко е станало на леща( опазил Бог нахут ). Само буталата са здрави, но иска шлайф ( на вала, на цилиндрите или и на двете), сегменти и нови лагери.

1.9 JTD 110hp
                  Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

dapchev написа:
                    superfiata написа:
                    същия проблем със същия мотор на ’’новата’’ ми барчета но лагера беше завлечен.не се занимавай с разглабяне на мотора и неговия ремонт защото ще ти излезе 2-пъти по скъпо от това да вземеш друг работещ.аз 2 седмици търсих из нета и накрая взех мотор от фиат купе със сменени нов вариатор сегменти биелни лагери шлайф на глава препасване на клапани нови гумички нова водна помпа и нов термостат и още един куп части по него за 360лв.но щом още не е блокирал пробвай със смяна на биелни лагери.
                    Ти да не пишеш телеграма в която ти таксуват всяка буква та съкращаваш както ти падне? Ако искаш някой да ти вникне в проблемите , не пиши на шльокавица!
                    Фиат Крома 1.9 16v+
                    Фиат Браво 1.6 16v
                    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                      dapchev написа:
                      superfiata написа:
                      Ти да не пишеш телеграма в която ти таксуват всяка буква та съкращаваш както ти падне? Ако искаш някой да ти вникне в проблемите , не пиши на шльокавица!
                      клавиатурата не пиши като нз защо съкращавам на половина .Благодаря на всички знаещи и незнаещи .

Коментар

Working...
                      X