Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава 1.6 термостат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава 1.6 термостат

Здравейте, налага ми се да сменям термостат на брава 1.6 103 коня 98 година .. но разбрах че има 2 вида термостата , въпроса е дали термостата зависи от годината на колата ?
    Fiat Brava ELX 1.6 16V

колега, слагай от рено 5 и ще спестиш едни 5-60лв
    Fiat Marea 2.4 JTD+
    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
    Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

zlatarov написа:
      колега, слагай от рено 5 и ще спестиш едни 5-60лв
      Глупости, сложи от Москвич!
      Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Зависи. Температурните датчици май бяха различни.Ако е зациклил отворен или държи ниски градуси, ето как се слага такъв от Рено за 10-15 лв.:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...art=45Вече ~500 км съм с него, температурата на мотора е перфектна, следя я постоянно с диагностиката.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

да държи ниски градуси зимата на топло е ок , от рено 5 термостата трябва ли някъкво преправяне
          Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Горе в линка съм се постарал да опиша как съм го направил.Принципно само го набиваш в горната тръба, която отива към водния радиатор, но там съм описал и един малко по-кадърен начин, разгледай.
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              Зависи. Температурните датчици май бяха различни.Ако е зациклил отворен или държи ниски градуси, ето как се слага такъв от Рено за 10-15 лв.:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...art=45Вече ~500 км съм с него, температурата на мотора е перфектна, следя я постоянно с диагностиката.
              Аз не карам със закачена диагностика и не зяпам само в стрелката и то за некви 50лв.- 10 кутии цигари :Д Карам и съм сигурен че ще стигна.
              Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

в крайна сметка нов термостат 80 лв + 20 - 25 лв труд за смяната
                Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

drnkk написа:
                  в крайна сметка нов термостат 80 лв + 20 - 25 лв труд за смяната
                  По-добрия избор. Дано само е истински .
                  Play Golf ,but not drive golf!!!
                  Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                  C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Аз карам с от Рено 5 вече 3 години и няма проблем...Ти решаваш... Успех
                    BMW 318is COUPE 140hp
                    FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

gaz написа:
                      M5kov написа:
                      Аз не карам със закачена диагностика и не зяпам само в стрелката и то за некви 50лв.- 10 кутии цигари :Д Карам и съм сигурен че ще стигна.
                      Ми интересно ми е - следя си я. И то не само нея.С тия некви 50 лв. предпочитам да сипя гориво, да купя на детето играчка, да заведа жената на кино.Да ги дам за термостат казваш...
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                      X