Да, това е единия показател а другия е когато централния електрод се скрие в порцелана а на страничния чофката стане на половина и не може вече да се огъва за регулиране.
Как така да не се сменят?! Аз скъсах две лули и сложих стари от ГОЛФ 2. Миналия месец в сервиз ми скъсали един и хоп сменили го с някакъв стар ама не знам от каква кола даже не съм го погледнал дали е с бошовска клема.
А може би трябва кабели с бобина и евентуално глава? Кабелите са част ,която се сменя като колата започне да прекъсва от пробил кабел. То по твоята логика като сменяш маслото не е лошо и картера да смениш с нов ,ей така за всеки случай.
А може би трябва кабели с бобина и евентуално глава? Кабелите са част ,която се сменя като колата започне да прекъсва от пробил кабел. То по твоята логика като сменяш маслото не е лошо и картера да смениш с нов ,ей така за всеки случай.
Явно не си запознат колега! От износени лули пробиват свещи, дори и нови. Много коФти гледа клиент, който е дал 100лв. за иридиум свещи и лед месец се връща с пробита свещ. И само за справка, свещи и кабели се подменят на определен пробег а не като пробият :D
Явно не си запознат колега! От износени лули пробиват свещи, дори и нови. Много коФти гледа клиент, който е дал 100лв. за иридиум свещи и лед месец се връща с пробита свещ. И само за справка, свещи и кабели се подменят на определен пробег а не като пробият :D
Я ми обясни колега как се износват лулите, че нещо немога да схвана
Я ми обясни колега как се износват лулите, че нещо немога да схвана
Няма нужда колега, няма да ме разбереш. Това е учи в училище и нека има повече такива като теб, хляб да има :D
От износени свещи да пробиват кабели съм съгласен, но обратното както ти твърдиш не можеш да ме убедиш. Наясно ли си кое как действа при свещите ,бобините и кабелите?
На лулите им се "износва" пластмасата - старее, напуква се и започва да се рони с времето. От там може да започне да прескача искра към маса и двигателя да не работи добре. Да "думне" свещ от това, нещо не го вЕрвам Иначе, аз съм още със свещите и кабелите, с които взех колата. Минал съм към 80 хил. км. и още има хляб в тях
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар