Може и 30 да са, не помня, ама няма как да ги сменя на 30 000
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнание за свещи, които ми продадоха Marea 1.6 на газ
Collapse
X
-
Да, това е единия показател а другия е когато централния електрод се скрие в порцелана а на страничния чофката стане на половина и не може вече да се огъва за регулиране.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Как така да не се сменят?! Аз скъсах две лули и сложих стари от ГОЛФ 2. Миналия месец в сервиз ми скъсали един и хоп сменили го с някакъв стар ама не знам от каква кола даже не съм го погледнал дали е с бошовска клема.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
gaz написа:А защо всички сменяват свещи без кабелите?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:gaz написа:А защо всички сменяват свещи без кабелите?Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:pi4_s_bravo написа:gaz написа:А защо всички сменяват свещи без кабелите?FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
marmil написа:gaz написа:pi4_s_bravo написа:gaz написа:А защо всички сменяват свещи без кабелите?Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:Няма нужда колега, няма да ме разбереш. Това е учи в училище и нека има повече такива като теб, хляб да има :DFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
На лулите им се "износва" пластмасата - старее, напуква се и започва да се рони с времето. От там може да започне да прескача искра към маса и двигателя да не работи добре. Да "думне" свещ от това, нещо не го вЕрвам Иначе, аз съм още със свещите и кабелите, с които взех колата. Минал съм към 80 хил. км. и още има хляб в тяхAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар