Здравейте колеги, Притежавам Fiat Punto Mk 1 1.2 16V и имам следния проблем, когато започне да вали или времето е с по висока влажност от обикновено колата магически спира да пали. Мислех, че проблема е от оттечка по ел.системата, но не смених акумулатора и проблема пак го има. Интересува ме някой имал ли е подобен проблем или дали знае от какво се получава. Благодаря Ви за вниманието.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto MK1 1.2 - спира да пали при влажно време
Collapse
X
-
Re: Fiat Punto MK1 1.2 - спира да пали при влажно време
Epostop написа:Здравейте колеги, Притежавам Fiat Punto Mk 1 1.2 16V и имам следния проблем, когато започне да вали или времето е с по висока влажност от обикновено колата магически спира да пали. Мислех, че проблема е от оттечка по ел.системата, но не смених акумулатора и проблема пак го има. Интересува ме някой имал ли е подобен проблем или дали знае от какво се получава. Благодаря Ви за вниманието.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Epostop написа:Дюзата на таблото светва при всяко палене, но след това изгасва веднага. При влажно време колата въобще няма индикация, че ще запали всичко свети, но не пали.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар