1ви-10бара, 2ри-7бара, 3ти-4бара, 4ти-3бара.Върти повечко докато запали, инак работата и вървенето на мотора са перфектни. На 9000км съм долял 400мл масло. С обикновенна газова е, няма пукане нито на газ, нито на бензин. Мисля си, че проблема е в сегментите, а колегата ми казва, че искала пасване на клапаните или подмяна с нови. Според мен не може да падне толкова много само от клапани, а и с тази газова ако са всмукателните не трябва ли да има детонации в колектора? Вашите мнения? Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v въпрос относно компресията
Collapse
X
-
Мисля за момента да карам така, дикато не започне да прекъсва поне :D След това ще го отворя мотора и предполагам, че ще го сменям целия. Имам в моргата под ръка същия, от основен ремонт е, колата сме я купили от познат, и се надявам да се случат нещата както трябва. Нещо не ми е оферта да налея 300-400лв в моя двигател.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.6 16v въпрос относно компресията
Bravo_16v_103hp написа:1ви-10бара, 2ри-7бара, 3ти-4бара, 4ти-3бара.Според мен не може да падне толкова компресията много само от клапани, а и с тази газова ако са всмукателните не трябва ли да има детонации в колектора? Вашите мнения? Поздрави!
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
gaz написа:Ако е била бедна сместа на газ е възможно да има дупка в буталото :Dgaz написа:А клапаните със сигурност са загорели.punto HGT
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Перфектен мотор? След Асеновград до Мадан садЕ на втора ли драпаш? За мен е тотално издухан мотор-нови бутала и сегменти и пълен ремонт на главата и клапаните.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Bravo_16v_103hp написа:lubo_Y10 написа:Перфектен мотор? След Асеновград до Мадан садЕ на втора ли драпаш? За мен е тотално издухан мотор-нови бутала и сегменти и пълен ремонт на главата и клапаните.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар