Извинявам се че отварям нова тема ама за старата тема проблема е решен сега имам друг . Значи когато ми смениха запалителния датчик на коляновия вал колата ми запали ама на 3 целиндъра проверени са бобините работят перфектно кабелите са изрядни нямат отклонение отворихме буксата на кабелите от бобините към компютъра и беше цялото омаслено и се оказа че компютъра не иска да работи на четири целиндъра намерих друг компютър с емобилайзер ама главния ми въпрос е може ли някой да сподели как да сменя компютрите и трябва ли нещо друго да се прави след смяната на емобилайзера и компютъра Благодаря ви предварително .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.8 16v Проблем с компютъра
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Ето един от проблемите https://www.youtube.com/watch?v=J_oA3mcWqHo
Коментар
-
Смених компютъра малко ме узори ама го смених емобилайзера смених таблото на бушоните и антента на емобилайзера ама уви греда нещо явно съм объркал и ми пише loose connection какво да правя незнам всичко свързах както си беше трябва ли да се адаптира нещо някой ако се е сблъсквал с това да каже.
Коментар
-
Viktor-stilo1.8 написа:Смених компютъра малко ме узори ама го смених емобилайзера смених таблото на бушоните и антента на емобилайзера ама уви греда нещо явно съм объркал и ми пише loose connection какво да правя незнам всичко свързах както си беше трябва ли да се адаптира нещо някой ако се е сблъсквал с това да каже.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:Viktor-stilo1.8 написа:Смених компютъра малко ме узори ама го смених емобилайзера смених таблото на бушоните и антента на емобилайзера ама уви греда нещо явно съм объркал и ми пише loose connection какво да правя незнам всичко свързах както си беше трябва ли да се адаптира нещо някой ако се е сблъсквал с това да каже.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар