Колеги моля за помощ чистих дросела няма промяна пак мени оборотите колата е четенена няма грешки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
stilo 1.8 16v мени оборотите
Collapse
X
-
Щом има правил ли си я?При положение, че си чистил дросела, трябва да ресетнеш самоадаптацията, за да очакваш ефект."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
pachi_os написа:Как се ресетва ? Аз имам Multijetckan с нея мога ли да гонаправя въпросния ресет?punto HGT
Коментар
-
Имаше някъде из форума за 1.8 стило как става.Аз си го записах и загубих листа) Беше от рода на откачваш АБ за някакво време ,после закачваш и не пипаш нищо пак някакво време.Даваш на контакт за минута,връщаш ключа и пак минута нищо не правиш.Палиш и работи 20 мин без да пипаш нищо . Но това по спомени.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
А провери ли от къде смуче въздух? А налягането на горивото провери ли? А провери ли състоянието на въздушния филтър? Старо гориво в резервоара? Други причини няма, майКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:От мизерията зад дросела. Провери отглопението на дросела на тоя мотор трябва да към 2-3 %
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар