Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с баровете(накягането) на фиат купе 1.8 бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с баровете(накягането) на фиат купе 1.8 бензин

Здравейте,колеги наскоро си купих фуат купе 1.8бензин,проблемът е че преди имах такъв но стрелката за баровете стоеше почти винаги на 3бара а сега на тази кола пада до един при работещ мотор и се вдига едва когато изфорсирам двигателя,тогава отива на 3 бара ако някой знае или е омал подобен проблем, моля да пише или поне да ме ориентира дали е от помпата за налягане на маслото или ДВГ е тръгнал да си ходи ...Между другото колата е със старо масло и ще го сменя но дали е възможно и заради това да ми го прави този проблем.Благодаря предварително на отзовалите се ....

Замери го с манометър за твое успокоение.Може да е от датчика.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
      Замери го с манометър за твое успокоение.Може да е от датчика.
      Благодаря колега ще пробвам,дано да е от датчика но много се съмнявам. )

Коментар

Не се съмнявай чак толкова. Навремето си бях правил такъв уред, да ми показва налягане на маслото, че имаше само лампа за ниско налягане.Датичкът остарява и спира да мери точно.

Коментар

На предишната кола два смених и понеже са скъпи,накрая сложих за "Лада",който струваше 4,50 лв.
          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
            На предишната кола два смених и понеже са скъпи,накрая сложих за "Лада",който струваше 4,50 лв.
            Благодаря колеги,ще го сменя с нов за по сигурно,пък дано да е само това проблема.

Коментар

Working...
            X