Здравейте, колата е брава 1.6 с газ. На газ всичко ОК. Сутрин, когато запаля колата я оставям 1 мин да позагрее на бензин, после тръгвам много бавно да не мине 2000/об защото обръща на газ. Проблема е, че примерно карам с 20км/ч отпускам леко педала за газта и колата забива моцуна и ха да изгасне, тръгва пак с ряз и така докато не загрее до 30-40 градуса поне.На газ си работи перфектно. Ако я превключа да работи само на бензин и е оптимално загряла, при подаване на газ има едно леко чудене около секунда преди да вдигне обороти, като след това няма проблеми. Не е губила мощност, но при смяна на предавки е изнервящо постоянно да има чудене... Възможнo ли е, проблема да е в стъпковия мотор?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с работа на бензин Brava 1.6
Collapse
X
-
vnukata написа:Ако са дюзи не би ли трябвало постоянно да прави тези номера дори при високи обороти? На мен ми го прави само в ниските, след 2000 оборота не го прави. Ще се ходи на майстор то е ясно с гадаене не става...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Имах в предвид ако вкюча да работи само на бензин, но те разбрах . Колко излиза колега демонтажа, почистването на ултразвук и монтажа им? Не искам да пробвам с добавки защото няма много смисъл от тях, пък ме е страх да карам вече така... майната и на колата, но живея на 20 метра от детска градина и училище, та всеки ден, точно като тръгвам сутринта за работа в същото време карат децата на училище и недай си боже как за части от секундата тая кола както забива и изведнъж тръгва... не ми се мисли
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57159 тук можеш да попиташ за цена.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар