Здравейте,Днес реших да направя една нова адаптация на колата, та преди това поцъках да видя има ли нещо странно.И ето на това се спрях -ще приложа снимка на времената на инжекторите, но ме съмнява да са нормални, отделно и лог от живи данни:ламдата я дава само на 0.0000000, а втората на 0.002 и от време на време 0.008V това нормално ли е ? няма запписани грешки освен една за сензор на скоросомер, но сиг е буксата моля за мнение ?PS колата е Марийка 2000г. 1.6 49f
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данни от диагностика/ФЕС
Collapse
X
-
Виж тази тема, страница 6. Приложил съм снимки от работата на моята кола с правилно зацепен ремък и адаптирана напълно. С тези показатели колата работи отлично. Аз също съм с 1,6 -IAW49F 99г.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=75Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
-
Видях снимките, но при мен данните са коренно различни Ангренажа е сменян в hit-ko в ямбол там все пак е доверен сервизЩе погледна днес утре пак времената, чакам и kkl vag com да погледна и с него времената, че сега съм с обдКолата върви нормално на газ ми дава разход 10Не знам, но не ми се струват нормални времената миFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Не колега, на бенз. Е това и то май след адаптацията.Довечера ще слезна да се закача пак .Е като е на обд нали е малко по бавно обмена на данни, но въпреки това времената са нискиЗа педала не знам защо излиза такаFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
kaci написа:zlatarov написа:.....чакам и kkl vag com да погледна и с него времената, че сега съм с обд.......Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не, беше на 90-95градуса, след ресет на рс-то!Довечера ще пробвам пак и да видм как ще е(и ще кажа снимки), а за др кабел ще е утре даже ще видя и данните на абс-аНо от логовете се вижда как 4ти цилиндър не дава никви стойностиFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Амиииии...Възможно е да не е било минута Принципно нали се прави така:КонтактРесет през фесИзчакване малко да кажем 2-3мин без подаване на каквато и да е газГасишЧакаш 1-2мин и палишРаботи 1-2мин и газ три пъти един след друг до над 4500обор. За по 3 сек.След това газ до над 5к пак три пъти за по 3сек ? Довечера ще я направя пак ако бъркам някъде споделяйтеТрябяа да не свети мигащият чек и да няма грешки Сега като се зачетох ... какво ме питаш НЕ не съм го направил така Дадох на контакт ресетнах, изключих и запалих ! Не съм вадил ключа за 1 мин!Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Задължително е да си на бензин (предполагам знаеш, ама аз да кажа)Аз не форсирам до 4500 оборота.Давам на контакт, след това адаптация през ФЕС, вадя ключа, изчаквам към минута, след което паля двигателя и изчаквам 4-5 минути да поработи . През тези 4-5 минути не пипам педала.Имаш ли някакви проблеми с колата ? В смисъл каква е причината да я адаптираш?Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Ако не форсирам до 4500 три пъти и после три до 5000-6000 обор. Не спира да ми мига чека и дава грешка Р0130 май беше Като цяло по тегаво пали, но направих и леко почистване на дросела със спрей и за това искам да я адаптирамFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Така днес слвд малко игра задавих колата.. пуснах тест на 1-4 инжектори, а преди това на бенз помпа И колата се задави(не го знаех) викам си баси чупих нещо и реших, че с нов ресет ще се оправи ДА ама не пак не запали.Оставих я 1ч и я пробвах, запали Времената обаче си остават такива като на първата снимка Ще я оставям така и евентуално ще налея една добавка в бенз за инжектори. Да го правя ли?Чакам ккл кабела и утре ще разгадавам абс-а явно ще правя тема и в раздел спирачна с-ма Искам да замеря и налягането на бенз и тогава ще го мисля това с тез времена, освен ако не подскажете нещоFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Добре, но кажете къде се извършва това ако може?В лиан сервиз дали ще може, че нали каруцата ми е от новите и клапна за налягане е в помпата вътре, и на рейката има винтилДаже и няма горивен филтър и той бил вътре Как се почиства?Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар