Здравейте, за нова година се качихме на Копривщица и пунтото прекара там 3 мразовити денонощия на средни температури от -15, че и по-ниски Колата я припалвах и покарвах по обяд и вечер преди да се напия. Т.е. не съм я оставял 3 дни да стои на едно място и на 02.Януари да не мога да си тръгна. Забелязах следният проблем на 1ви. Колата след като премина на ГАЗ (газов инжекцион с ГИ easy gas/fobos.) и гасне на празен ход. Който го мързи да чете и има 6 минути да гледа ето клип.Накратко: При температури от -10 навън колата гасне след като я оставя на свободен ход. Тествах днес в Пазарджик на положителни температури и установих че проблемът идва и на бензин. Разликата бе, че не гаснеше а пада до 500-600 и след това пак се стабилизира за известно време. На празен ход, само на светлини падат оборотите, на светлини + радио + парно пак падат. Но като я натоваря и със заден реотан, аварийки и фар за мъгла оборотите не падат.Имам още няколко теми за проблеми с фиатката, но както бях писал те ще се решават от работните дни нататък, но ето че изкочи още нещо. На клипа се чува и как силно бучи вентилаторчето от проблема в тази тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.2 8v MK2 Гасне на празен ход.
Collapse
X
-
Това което мога да ви кажа е че от както си дойдох в софия не само, че не гасне, ами дори и не падат оборотите. Нямам идея. Мислех, че е кофти газ първо, но в клипа ясно се вижда и че го прави на бензин. Изхабих си цялата газ и заредих на газпром догоре. Но едва ли е от газта. Да не говорим, че зареждам на газпром просто защото е 0.92лв, а не защото ме кефи
Реклама
Collapse
Коментар