Не знам от скоро почнаха тея номера. Трудно пали , ако не подам с крак леко газ. Пали на 3-4 пат , преди въртя чукам на първия зъб и пали. Мислех ,че ми е проблема настройката на газ и прави проблеми само с газта.На газ като запаля студена палеше лесно държеше 1500 докат загрее и после слизаше на 1000 . И като я изфорсирам слизаше на 1100-1200 и кат поработи малко на 1000. Викам си газ сигорно е нормално вероятно изпарителя пуска малко повече газ и докат я изгори държи малко по високи обороти. И много отдавна не бях пробвал на бензин как и пробвам аз като очаквам там оборотите да падат по бързо и прехода от ниски обороти към високи да е плавен и еластичен. Задавам на бензин газ претриса между 1000-1500 докато наеме да се раазвърти ... предполагам стъпковото моторче или TPS потенциометъра ми се ебават ... или ? При палене на газ пали на 4тия път и държи някви смотани обороти ако не я изфорисирам , изфорисирам ли я почва да дръжи 1200-1300 да клони 1500 докато загрее и после слизат до 1000 ако не я пипам. Ще кача клипчета след малко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с оборотите Пунто 1.1
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Свещите и кабелите виж поне са лесни. Имаш и по изпускателната система дупки Пробвай е на бензин като си откачил преди това - или + за поне 20 минути>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:kluchar написа:Свещите и кабелите виж поне са лесни. Имаш и по изпускателната система дупки Пробвай е на бензин като си откачил преди това - или + за поне 20 минутиFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:Fiat_Punto11 написа:kluchar написа:Свещите и кабелите виж поне са лесни. Имаш и по изпускателната система дупки Пробвай е на бензин като си откачил преди това - или + за поне 20 минути>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Явно проблем е първия старт , и зависи от външната температура на въздуха. Днес запалих и що годе нямаше проблем малко трудно първия път но си стабилизира оборотите. Не съм държал да загрява. Изгасих и реших да запаля . Запали от раз без да се замисля...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
при първи старт нормално да държи високи обороти в това студено време, с вдигането на температурата оборотите постепенно падат, а на газ ако я мъчиш първи старт за деня в студа може и някой път въобще да не запалиш ГАЗТА замръзва затова изпарителя се връзва през водния кръг за да топли изпарителя остави ти кабели свещи и т.н. мойта е същатата обаче първи старт винаги на бенз 4-5мин и после минавам на газ. пали си я на бензин!Haters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:при първи старт нормално да държи високи обороти в това студено време, с вдигането на температурата оборотите постепенно падат, а на газ ако я мъчиш първи старт за деня в студа може и някой път въобще да не запалиш ГАЗТА замръзва затова изпарителя се връзва през водния кръг за да топли изпарителя остави ти кабели свещи и т.н. мойта е същатата обаче първи старт винаги на бенз 4-5мин и после минавам на газ. пали си я на бензин!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
quintessenz написа:аз пък нямам гърне и даже ми е скъсана меката връзка>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
На Пунтото са по-малко от стандартните.............Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар