S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.6 16в гасне,прекъсва и гърми
Collapse
X
-
FIAT BRAVA 1.6 16v
-
Има 1.6 мотор някъде около 99г без фазов датчик ! Спорих преди време с един колега от форума и той ми го показа нагледно ! http://forum.fiatforum.bg/viewtopic.php?t=111064Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
ivel написа:ако при работещ мотор го окачиш,ще продължи да работи,но изгасен ли е мотора ,няма палене без фазов датчикFIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
Здравейте колеги ,аз имам фиат Мултипла ,която ми прави проблем -като я запаля сутрин и се опитам да прехвърля на метан ,не иска, по точно иска ,но няма мощност,Все едно половината коне са отишли на поляната да почиват :D .Когато я засиля на бензин и превключа на метан ,в началото забива муцуната и сякаш нещо се отпушва и дърпа рязко.
Коментар
-
Здравейте колеги ,аз имам фиат Мултипла ,която ми прави проблем -като я запаля сутрин и се опитам да прехвърля на метан ,не иска, по точно иска ,но няма мощност,Все едно половината коне са отишли на поляната да почиват Very Happy .Когато я засиля на бензин и превключа на метан ,в началото забива муцуната и сякаш нещо се отпушва и дърпа рязко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар