Здравейте колеги,Карам гореспоменатия Фиат от 6 години насам. Досега не съм имал никакви проблеми, но те ме застигнаха тази година. Преди няколко месеца сякаш изведнъж се изпариха 30-40 коня от автомобила и колкото и да не разбирам от автомобили ми стана ясно, че турбината не работи. Светеше и лампичката за проблем в двигателя. Като най-големия ламер съответно отидох в Ауто Италия, но сякаш се сблъсках със стена там. Дори се запознах с управителя, но той ме увери, че турбината "надува" и съответно работи и като пробвал колата вдигнал 180 на бул. Брюксел. Така ходих там 5-6 пъти и получавах същото обяснение, като единствено ми отстраняваха грешката и лампичката светваше отново след 50 км. Намерих чрез познати един сервиз, който каза, че проблемът в ламбда сондата, която съответно сменихме и турбината отново работеше. След като изминах около 500-600 км. обаче се появи нов проблем. Сега свети лампата за имобилайзера (не съм сигурен дали има нещо общо), но след като вдигна 80-90 км/ч имам чувството, че целият двигател се тресе и мощността отново липсва. Моля ви за съвети или коментари ако тези проблеми ви говорят нещо на първо четене.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.4 TJET - проблем с турбината
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар