Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.4 TJET - проблем с турбината

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.4 TJET - проблем с турбината

Здравейте колеги,Карам гореспоменатия Фиат от 6 години насам. Досега не съм имал никакви проблеми, но те ме застигнаха тази година. Преди няколко месеца сякаш изведнъж се изпариха 30-40 коня от автомобила и колкото и да не разбирам от автомобили ми стана ясно, че турбината не работи. Светеше и лампичката за проблем в двигателя. Като най-големия ламер съответно отидох в Ауто Италия, но сякаш се сблъсках със стена там. Дори се запознах с управителя, но той ме увери, че турбината "надува" и съответно работи и като пробвал колата вдигнал 180 на бул. Брюксел. Така ходих там 5-6 пъти и получавах същото обяснение, като единствено ми отстраняваха грешката и лампичката светваше отново след 50 км. Намерих чрез познати един сервиз, който каза, че проблемът в ламбда сондата, която съответно сменихме и турбината отново работеше. След като изминах около 500-600 км. обаче се появи нов проблем. Сега свети лампата за имобилайзера (не съм сигурен дали има нещо общо), но след като вдигна 80-90 км/ч имам чувството, че целият двигател се тресе и мощността отново липсва. Моля ви за съвети или коментари ако тези проблеми ви говорят нещо на първо четене.

Този проблем е за по специалисти от мен.Карам същата кола,но моята я купих 2009.Сподели , ако може дали си сменял ангр.ремък и на колко км.В книжката пише 120 х.км. или 5 г.Моята стана на 5,но км. са само 60 х.Благодаря предварително за отговора...

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
    Brava1.4SX

Коментар

Благодаря ти за отговора. Колата е на около 80 хил. км. и все още не съм сменял ангр. ремък.Това беше причината да пиша във форума. Надявам се, че тук има хора, които могат да помогнат или поне да дадат някакъв съвет как да действам.

Коментар

Working...
      X