Здравейте Колеги,имам Фиат Дукато 2000куб. 110кс. Бензинов 2004година. Проблема ми е следния,или по скоро проблемите: Буса мени оборотите на празех ход и видимо двигателя се мъчи,прекъсва когато го държиш в определени обороти дали ще са 2000,2500..... Няма мощност във високи обороти,особенно на баира. Проблема не в сондите,свещите,кабелите,блок бобината,ТПС-а,реглажа на клапаните и тнт. На диагностика единствено дава бедна смес,няма грешки................ Единствения вариант при който буса работи добре е когато откача вакуммният маркуч от сервото тогава буса работи идеално,не тресе не прекъсва................ама няма спирачки Дайте мнение или ако някой се е сблъсквал със същия проблем. Благодаря Ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Дукато-проблем с оборотите
Collapse
X
-
Айде проверка на ламбда сондите, отново и то някъде където знаят какво да гледат. Газ има ли буса и ако има с какъв изпарител е и има ли на него клапан за високо налягане?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Фиат Дукато-проблем с оборотите
shamsi написа:Здравейте Колеги,имам Фиат Дукато 2000куб. 110кс. Бензинов 2004година. Проблема ми е следния,или по скоро проблемите: Буса мени оборотите на празех ход и видимо двигателя се мъчи,прекъсва когато го държиш в определени обороти дали ще са 2000,2500..... Няма мощност във високи обороти,особенно на баира. Проблема не в сондите,свещите,кабелите,блок бобината,ТПС-а,реглажа на клапаните и тнт. На диагностика единствено дава бедна смес,няма грешки................ Единствения вариант при който буса работи добре е когато откача вакуммният маркуч от сервото тогава буса работи идеално,не тресе не прекъсва................ама няма спирачки Дайте мнение или ако някой се е сблъсквал със същия проблем. Благодаря Ви.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар