Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.2 60 коня 2001-проблем със смяна на скоростна кутия.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.2 60 коня 2001-проблем със смяна на скоростна кутия.

Трябва да сменя скоростите. закупих от megaparts скорости за 1,2 60 коня, но 3-врато и явно скоростите се различават. Моето е с "помпа", а тези, които съм взел са с "жило". Мога ли да сложа помпата от моите скорости и на скоростите с жилата е да карам така? Ако не мога, какви скорости да търся за моето пунто?

Re: Punto 1.2 60bhp 2001 5 врати, проблем със скоростите.

Cenarius написа:
    Трябва да сменя скоростите. закупих от megaparts скорости за 1,2 60 коня, но 3-врато и явно скоростите се различават. Моето е с "помпа", а тези, които съм взел са с "жило". Мога ли да сложа помпата от моите скорости и на скоростите с жилата е да карам така? Ако не мога, какви скорости да търся за моето пунто?
    Дали са ти от мк1 60 коня кутия те са с жило на твойта с жило не съм чувал да има,иначе вратите според мен нямат значение
    FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Определено е от първа фаза. Майстора беше взел"помпата" и датчика от моята за да я сложи на тази от мегапартс. И всичко уж е станало, но тази от мегапартс не може да се сложи на моето купе (явно скоростна кутия от МК1), докато скоростите от МК2 имат дупки да се захваща и на МК1. Просто няма как... Явно. МК2 не е съществувала когато е произведено МК1 Кофтито е, че сега не знам дали мегапартс ще ми признаят гаранцията. 3 пъти говорих по телефона дали въпросната кутия ще стане за пунто от 2001ва. В Пазарджик има едно момче продава кутия от 1.2, но 16 клапановият двигател с повечето коне. Някой може ли да ми каже, дали тези скорости ще влязат при мен? Доста е кофти, защото колата е разглобена и съм запушил гаража на майстора. Колата е нито навън, нито навътре. Меко казано е недоволен от скоростите, които му закарах. Вързах му днес цял ден, както и утре. А той 5 пъти ме пита дали скоростите, които ще занеса ще са за моето пунто. И аз вярвайки на мегапартс му казвам гордо - да няма да има проблем. Ужас.

Коментар

Не става . Минах по този път . Но имай впредвит че става само от Пунто МК2 1.2 8V .От нищо друго минал съм по този път .Търси си от модели с двигател 188A4.000 1.2 8V 60 коня .
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
        X