Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tempra- проблем при палене...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tempra- проблем при палене...

Tempra- 1.6 пълна инж. 90к. Значи от известно време като завъртя ключа да запали се чува едно затормозяване на четвърт и после се развърта стартера, все едно контри отначалото. Пали си открай време след 5 секунди въртене.В неделята карах 15 км. и като изгасих след 2-3 минути- нямаше сила да завърти- врътна малко и спря, с бутане запали.Прибрах се- на сутринта си запали нормално пак с малко мъка отначало. Зареждах акумулатора преди 10 дена. Алтернатора ми зарежда на 14.2В.Искам мнение от специалистите във форума дали е това, което си мисля- АКУМУЛАТОР!Мисля, че понеже е на няколко години вече не може да поема ток от динамото и като се кара повечко на фарове и издъхва,после му трябва една нощ за релакс и пак е на коня. Незнам прав ли съм, не съм ли?
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Пробвате с кабели от друг автомобил и проверявате. По скоро прилича на стартер, възможно е да са му позаминали магнитите вътре или втулките.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз си мислех първо за стартер, но защо като поседи една нощ и на сутринта си пали редовно.Не е ли като е заминал стартера да не се оправя от самосебе си? ОК, ако е от него- да му сменя втулките първо, това поне е бюджетна гимнастика?
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

защото са ти износени втулките,смени ги и ще въртиш яко

Коментар

Working...
        X