Здравейте колеги,Може ли да ми дадете някой свестен майстор, на когото мога да се доверя за ремонт на двигателя.Преди два месеца смених гарнитура на главата и на клапаните, но уви след 4к км. всичко отиде по дяволите. Започна да тече масло от гарнитурата на клапаните и разпределителния вал и сега тече вода между двигателя и скоростната кутия. Ходих при майстора да му се оплача, а той взе, че пристегна с шесто грам малко болтовете. Разлика никаква, а честно казано не ми се занимава с него повече.Приятен ден на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на гарнитура на двигател Fiat Brava 1,2 16V
Collapse
X
-
Явно никой неможе да помогне, а с Фиата сигурно ще се разделяме Иезна още по-голям проблем сега, оказа се, че резбата е излезнала заедно с болта, с който се стяга главата . Ремонта отива на много кинти. Отделно и протече вода от тапата на двигателя откам маховика.Това е от мен. Лека и доходна на всикиFiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas
-
Ей, това не са болки за умиране. Резба се нарязва нова, така и така ще се сваля главата отново. Тапата също се сменя и то не е трудно. Само че ти трябва читав сервиз, не набеден майстор. Проблем е че за София не мога да ти дам съвет за сервиз. Май няма свестен такъв, въпреки че все пак това е столицата на БГ. Една кола ми ремонтираха там - мъка. После си я оправих сам. Работя в софийска фирма, всичките ни бусове, които са ремонтирани по една или друга причина в София, умират по пътищата след не повече от 2000 км. Чак не знам какво да те посъветвам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Или Данив Дружба или при Стефан в Захарна Фабрика, и двамата знаят какво правят, и доста форумни фиати се правят там. Предлагам ти Стефан че е доста по близо до теб. Ако проявяваш интерес, драсни едно ЛС да ти дам кординати.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз така, след малко опит със софийски майстори (да ме извиняват, но или аз не уцелвам или все с конкурс ги избират) каквото мога си правя сам, а то хич не е малко. Вместо пари за труд ги давам за инструменти. Ако човек не го мързи, знае какво е това мултицет, компютър и интернет... малко са нещата с които не може да се справи. Вярно, ще стане по-бавно, по-трудно но пък ще бъде мераклийската и с кеф направена. ПП Бих ти препоръчал майстор, но в Пловдив, което за теб май не е оферта.Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар