Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на гарнитура на двигател Fiat Brava 1,2 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на гарнитура на двигател Fiat Brava 1,2 16V

Здравейте колеги,Може ли да ми дадете някой свестен майстор, на когото мога да се доверя за ремонт на двигателя.Преди два месеца смених гарнитура на главата и на клапаните, но уви след 4к км. всичко отиде по дяволите. Започна да тече масло от гарнитурата на клапаните и разпределителния вал и сега тече вода между двигателя и скоростната кутия. Ходих при майстора да му се оплача, а той взе, че пристегна с шесто грам малко болтовете. Разлика никаква, а честно казано не ми се занимава с него повече.Приятен ден на всички
    Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas

Явно никой неможе да помогне, а с Фиата сигурно ще се разделяме Иезна още по-голям проблем сега, оказа се, че резбата е излезнала заедно с болта, с който се стяга главата . Ремонта отива на много кинти. Отделно и протече вода от тапата на двигателя откам маховика.Това е от мен. Лека и доходна на всики
    Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas

Коментар

Ей, това не са болки за умиране. Резба се нарязва нова, така и така ще се сваля главата отново. Тапата също се сменя и то не е трудно. Само че ти трябва читав сервиз, не набеден майстор. Проблем е че за София не мога да ти дам съвет за сервиз. Май няма свестен такъв, въпреки че все пак това е столицата на БГ. Една кола ми ремонтираха там - мъка. После си я оправих сам. Работя в софийска фирма, всичките ни бусове, които са ремонтирани по една или друга причина в София, умират по пътищата след не повече от 2000 км. Чак не знам какво да те посъветвам.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Или Данив Дружба или при Стефан в Захарна Фабрика, и двамата знаят какво правят, и доста форумни фиати се правят там. Предлагам ти Стефан че е доста по близо до теб. Ако проявяваш интерес, драсни едно ЛС да ти дам кординати.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз така, след малко опит със софийски майстори (да ме извиняват, но или аз не уцелвам или все с конкурс ги избират) каквото мога си правя сам, а то хич не е малко. Вместо пари за труд ги давам за инструменти. Ако човек не го мързи, знае какво е това мултицет, компютър и интернет... малко са нещата с които не може да се справи. Вярно, ще стане по-бавно, по-трудно но пък ще бъде мераклийската и с кеф направена. ПП Бих ти препоръчал майстор, но в Пловдив, което за теб май не е оферта.
          Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

Working...
          X