половин година след като презапоих пиновете и преместих ECU-то при АБ нямам никакви проблеми с колата явно това си е задължително упражнение при Стило 1.6 за да се избегнат всякакви проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT STILO 1,6 температурата и перката полудяха !!!
Collapse
X
-
За тая работа, аз не бих взел повече от 10 лв., предполагам за това не им се занимава на сервизите.Стегни се малко, какво толкова сложно има да го преместиш :/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Благодаря. С колко болта си го захванал, че не мога да видя хубаво? Виждам и свински опашки. На мен стената на кутията на АБ не е равна (преполагам и на теб е така) и не може да легне хубаво на нея. Освен това къде си вързал заземлението. При мен има две (явно нещо са преправяли). Едното кабелче излиза от снопа кабели който е пред оригиналното място на Еку-то. А другото идва от минусовата клема на АБ. Двете съответно са закрепени посредством клемни обувки към левия и съответно десния предни болтове на Еку-то. Ако трябва ще направя снимка, да се види как е точно.
Коментар
-
Колеги да вдигна темата, че имам подобен проблем с температурата вече половин година и не мога да намеря решение. Виждам, че са се изказали опитни колеги и искам помощ, че вече ми иде да захвърля всичко с това стило. Накратко Стило бензин с газ 1.6, 2002 г., стрелката на температурата се покачва бързо и стой доста след средата, в резултат на което перката работи на 2ра степен и така през цялото пътуване градско или по магистрала. Сменени неща от тогава насам - термостат, датчик температура, водната помпа е сменена преди 30 хил. Отворихме и компютъра, имаше неща за презапойване. Проблеми с грешки не ми е правил досега. Днес го преместихме до кутията с батерията, като си мислех, че проблема ще се реши с това. Покарахме известно време - стрелката закова средата и стоеше доста дълго така (преди 10 мин каране и пак температура) си помислих, че проблема е решен. Но по едно време пак скочи изведнъж в червеното и пак същото.Вече незнам какво да погледна, местя, чистя или да сменя. Ако се сещате за нещо друго да проверя преди да я не реша да я разкарам.Fiat Stilo 1.6 16v
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Иначе температурта висока ли е да се включва перката или не е толкова топло за тора степен.Fiat Stilo 1.6 16v
Коментар
-
Re: кола
phones3 написа:kluchar написа:Иначе температурта висока ли е да се включва перката или не е толкова топло за тора степен.Fiat Stilo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар