Колеги, имам Пунто 1 с мотор 1,1 с газова уредба, от около 10 15 дни от както истина времето сутрин когато тръгвам за работа паля го и няма дерт , тръгвам минавам 2-3 км спирам на сфетофар и огасва.Това го прави и на гас и на бензин, след това паля форсирам го и задържа си оботори и няма проблем.Плосле кокото и пъти да паля вечерта, топъл или студен няма проблеми , прави ми проблема само при първото палене за деня, свещите и кабелите са чисто нови, някакви предположения какво може да е... казаха ми разни хора : бубини, датчик колянов вал, температурния датчик, стъпково моторче... според вас на какво се дължи този проблем?...П.П. незма има ли значение , колата на безнин си върви добре , а на гас до 2500 оборота прекъсва и на горе вече си изчиства...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто проблем с оборотите и гасненето!!!
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто проблем с оборотите и гасненето!!!
Киров написа:Колеги, имам Пунто 1 с мотор 1,1 с газова уредба, от около 10 15 дни от както истина времето сутрин когато тръгвам за работа паля го и няма дерт , тръгвам минавам 2-3 км спирам на сфетофар и огасва.Това го прави и на гас и на бензин, след това паля форсирам го и задържа си оботори и няма проблем.Плосле кокото и пъти да паля вечерта, топъл или студен няма проблеми , прави ми проблема само при първото палене за деня, свещите и кабелите са чисто нови, някакви предположения какво може да е... казаха ми разни хора : бубини, датчик колянов вал, температурния датчик, стъпково моторче... според вас на какво се дължи този проблем?...П.П. незма има ли значение , колата на безнин си върви добре , а на гас до 2500 оборота прекъсва и на горе вече си изчиства...Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
-
Re: Фиат Пунто проблем с оборотите и гасненето!!!
Киров написа:Колеги, имам Пунто 1 с мотор 1,1 с газова уредба, от около 10 15 дни от както истина времето сутрин когато тръгвам за работа паля го и няма дерт , тръгвам минавам 2-3 км спирам на сфетофар и огасва.Това го прави и на гас и на бензин, след това паля форсирам го и задържа си оботори и няма проблем.Плосле кокото и пъти да паля вечерта, топъл или студен няма проблеми , прави ми проблема само при първото палене за деня, свещите и кабелите са чисто нови, някакви предположения какво може да е... казаха ми разни хора : бубини, датчик колянов вал, температурния датчик, стъпково моторче... според вас на какво се дължи този проблем?...П.П. незма има ли значение , колата на безнин си върви добре , а на гас до 2500 оборота прекъсва и на горе вече си изчиства...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар