Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто проблем с оборотите и гасненето!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто проблем с оборотите и гасненето!!!

Колеги, имам Пунто 1 с мотор 1,1 с газова уредба, от около 10 15 дни от както истина времето сутрин когато тръгвам за работа паля го и няма дерт , тръгвам минавам 2-3 км спирам на сфетофар и огасва.Това го прави и на гас и на бензин, след това паля форсирам го и задържа си оботори и няма проблем.Плосле кокото и пъти да паля вечерта, топъл или студен няма проблеми , прави ми проблема само при първото палене за деня, свещите и кабелите са чисто нови, някакви предположения какво може да е... казаха ми разни хора : бубини, датчик колянов вал, температурния датчик, стъпково моторче... според вас на какво се дължи този проблем?...П.П. незма има ли значение , колата на безнин си върви добре , а на гас до 2500 оборота прекъсва и на горе вече си изчиства...

Re: Фиат Пунто проблем с оборотите и гасненето!!!

Киров написа:
    Колеги, имам Пунто 1 с мотор 1,1 с газова уредба, от около 10 15 дни от както истина времето сутрин когато тръгвам за работа паля го и няма дерт , тръгвам минавам 2-3 км спирам на сфетофар и огасва.Това го прави и на гас и на бензин, след това паля форсирам го и задържа си оботори и няма проблем.Плосле кокото и пъти да паля вечерта, топъл или студен няма проблеми , прави ми проблема само при първото палене за деня, свещите и кабелите са чисто нови, някакви предположения какво може да е... казаха ми разни хора : бубини, датчик колянов вал, температурния датчик, стъпково моторче... според вас на какво се дължи този проблем?...П.П. незма има ли значение , колата на безнин си върви добре , а на гас до 2500 оборота прекъсва и на горе вече си изчиства...
    Дроселовата клапа чистена ли е ?
    Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Коментар

Re: Фиат Пунто проблем с оборотите и гасненето!!!

Киров написа:
      иска малко пренастроика испарителя и да се настрои да ти държи по високи обороти колата . може и стъпковия мотор да ти прави проблеми при бензина ... Иска ръчки карам същото и му знам и кътните зъби. На един познат имаше проблем с паленето ... Газ бензин се тая върти ама мноо върти и не пали... Накрая си смени компа за 50 лева с разкодиран и палеше като чакмак на първия зъб. При мене няма проблеми , но на празен ход ми е 1000 оборота на газ ... точно заради етова да не се чуди .
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
      X