Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стържещ звук при палене Fiat Brava 1.6i 16v 103кс.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стържещ звук при палене Fiat Brava 1.6i 16v 103кс.

Днес сутринта при палене се получи този проблем.Успях да запаля след няколко опита и колата върви нормално но след изгасяне пак го прави.Моля за съвет какво може да е и колко ще ми струва.След запалването стърженето го няма.Само при самото палене е проблема.

Стартер. Ремонт или втора употреба според зависи до 50-60 лв. Нов на магазина към 130 лв.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
      Стартер. Ремонт или втора употреба според зависи до 50-60 лв. Нов на магазина към 130 лв.
      Благодаря на колегата за бързия отговор пускам и линк със въпросния звук,да се знае.http://www.4shared.com/music/j_Cdi7E...va_start.html?

Коментар

bu6ito написа:
        wwalker написа:
        Благодаря на колегата за бързия отговор пускам и линк със въпросния звук,да се знае.http://www.4shared.com/music/j_Cdi7E...va_start.html?
        Колега не ми го отваря да го чуя но при мен на типото е адски стържещ звук свалих стартера пробвах с друг стартер същото и се оказа при мен изронени зъби на маховика стартера не зацепва в тях като са изронени и от там зверския стържещ звук като бутна колата да превърти малко маховика и пали без проблем единствено може да го огледаш при свален стартер маховика.
        Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
        Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Да не е бендикса или там както се вика? Защото се чува как колегата завърта, чува се някакво бързо въртене, връща ключа и пали без проблем после.
          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Определено е от първа фаза. Майстора беше взел"помпата" и датчика от моята за да я сложи на тази от мегапартс. И всичко уж е станало, но тази от мегапартс не може да се сложи на моето купе (явно скоростна кутия от МК1), докато скоростите от МК2 имат
            aliiiii

Коментар

Working...
            X