Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

каква марка съединител да си купя за бравата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2 съм слагал. Единия (преди 4 г.) го карах ~50 000 км и продадох колата, другия (преди 2 г.) 15 000 и все още си работи перфектно. Колко ще изкарат - нямам представа.Най-много харесвам това, че твърдостта на педала на съединителя почти се изравнява с тази на педала на газта
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Автора на темата малко да уточни. Какво означава, че не върви в баир. Аз мога да ти дам пример с моята 1,4. влизам в баир с 4ма души и пълна с багаж. с 80 на 5та, свалям 4та...педала до долу и пак 80. Просто 1,4 не върви толкова това е А това с вала също е възможно да е проблема.Понеже и аз искам да сменям скоро съединител. Искам да питам към всички. Понеже има 1,4 12В със 75 и 80коня. До колкото знам разликата е само в скоростната кутия, та от тук предполагам, че трябва да е различен съединителя за двете. Така ли е или се бъркам? И ако са различни как се разпознават?Благодаря предварително
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

.

Kay_ написа:
        Автора на темата малко да уточни. Какво означава, че не върви в баир. Аз мога да ти дам пример с моята 1,4. влизам в баир с 4ма души и пълна с багаж. с 80 на 5та, свалям 4та...педала до долу и пак 80. Просто 1,4 не върви толкова това е А това с вала също е възможно да е проблема.Понеже и аз искам да сменям скоро съединител. Искам да питам към всички. Понеже има 1,4 12В със 75 и 80коня. До колкото знам разликата е само в скоростната кутия, та от тук предполагам, че трябва да е различен съединителя за двете. Така ли е или се бъркам? И ако са различни как се разпознават?Благодаря предварително
        В момента в които свалят скоростите се разбира с кои от двата е,а цената е невероятна на фона на 1.6.Колкото до качеството,в много от съединителите на Лук,вътре е Валео
        Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
        EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
        EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Я и аз да попитам... С пунто 1.2 75 коня съм - и моята изведнъж отказа да набира.Стигна ли изкачване и стигам до 2-ра за да не спре колата. На равно - газ до дупка, оборотомера се вдига, но колата едвам набира.... Съединителя ли е?Досега ми казаха да погледна за запушени гърнета (не са те).. в понеделник ще мерят компресия...Как мислите?
          Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

bummer написа:
            Я и аз да попитам... С пунто 1.2 75 коня съм - и моята изведнъж отказа да набира.Стигна ли изкачване и стигам до 2-ра за да не спре колата. На равно - газ до дупка, оборотомера се вдига, но колата едвам набира.... Съединителя ли е?Досега ми казаха да погледна за запушени гърнета (не са те).. в понеделник ще мерят компресия...Как мислите?
            Ами имаше някакъв номер, караш с 50-60 на 5та и натискаш педала на газта до долу, ако се качат рязко оборотите е съединител
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

bummer написа:
              не е съединител, въртиш гуми
              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                не е съединител, въртиш гуми
                Е, щях да разбера ако въртя гуми :DВ същност, какво точно имаш предвид???Забелязах, че най-вече като е нанагорно и тогава се усеща най-много... едвам изкачвам. Някъде се губи предавката от двигателя към гумите...
                Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

Working...
                X