здравейте колеги с фиати!колата ми е брава на 160 000 км.трудно качва баирите вече.на равно набира.мисля че е от съединителя.дайте съвети за марки и цени евентуално.по магазини ли да търся или от интернет-магазини?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква марка съединител да си купя за бравата?
Collapse
X
-
Bane
-
Bane
Аз не казвам, че е износен, казвам само че на тоя мотор е много вероятно. Нека някой, който се е сблъсквал с проблеми или някой от форумните майстори да каже.
Коментар
-
Bane
-
моля ,горещо всички,които не слагали повече от 2 съединитела да не се изказват и объркват хората.люк в момента в българия е пълен ташак.слагал съм на коли и на бусове и смело твърдя,че са на много ниско ниво,да не говоря ,че на кола след 5к се втвърди педала значително,а на един бус го сменихме след 60к.освен това за бг това са съединители рециклаж(доказано).валеото е нещо горе-долу добро,също имам добро впечатление от интернешанъл на косер.поздрави
Коментар
-
ivel написа:моля ,горещо всички,които не слагали повече от 2 съединитела да не се изказват и объркват хората.люк в момента в българия е пълен ташак.слагал съм на коли и на бусове и смело твърдя,че са на много ниско ниво,да не говоря ,че на кола след 5к се втвърди педала значително,а на един бус го сменихме след 60к.освен това за бг това са съединители рециклаж(доказано).валеото е нещо горе-долу добро,също имам добро впечатление от интернешанъл на косер.поздравиFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар