Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

каква марка съединител да си купя за бравата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

каква марка съединител да си купя за бравата?

здравейте колеги с фиати!колата ми е брава на 160 000 км.трудно качва баирите вече.на равно набира.мисля че е от съединителя.дайте съвети за марки и цени евентуално.по магазини ли да търся или от интернет-магазини?

кола

АП те повечето са такива Valeo FIAT Трябва да е с такива размери Съединител к-т - 215x20 ако ск. кутия С510 Първо се обеди че е съединител не да даваш поне 350лв на вятъра .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

фиат брава 1.4 12 v 96г. бензин с ръчна скоростна кутия е.

Коментар

Дали пък не е износен вала на тва 1.4?

Коментар

как се разбира от къде е проблема?съединител или вал?

Коментар

Аз не казвам, че е износен, казвам само че на тоя мотор е много вероятно. Нека някой, който се е сблъсквал с проблеми или някой от форумните майстори да каже.

Коментар

Относно марка съединител - LUKМек педал, качествени, няма ментета.
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

LUK, Sachs
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Luk или Валео, за Sachs не се знае дали няма да ти дадат на Sachs-a брат му.

Коментар

Bane написа:
                    Luk или Валео, за Sachs не се знае дали няма да ти дадат на Sachs-a брат му.
                    +1 :D
                    Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
                    Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now

Коментар

моля ,горещо всички,които не слагали повече от 2 съединитела да не се изказват и объркват хората.люк в момента в българия е пълен ташак.слагал съм на коли и на бусове и смело твърдя,че са на много ниско ниво,да не говоря ,че на кола след 5к се втвърди педала значително,а на един бус го сменихме след 60к.освен това за бг това са съединители рециклаж(доказано).валеото е нещо горе-долу добро,също имам добро впечатление от интернешанъл на косер.поздрави

Коментар

ivel написа:
                        моля ,горещо всички,които не слагали повече от 2 съединитела да не се изказват и объркват хората.люк в момента в българия е пълен ташак.слагал съм на коли и на бусове и смело твърдя,че са на много ниско ниво,да не говоря ,че на кола след 5к се втвърди педала значително,а на един бус го сменихме след 60к.освен това за бг това са съединители рециклаж(доказано).валеото е нещо горе-долу добро,също имам добро впечатление от интернешанъл на косер.поздрави
                        Аз на Мареата съм с LUK за 205лв. Колата с метановата уредба тежи 1350кг. и аз като седна с моите 75кг, надхвърля 1400кг. Вече е на 14000км. и няма грешка. Педала си е мек, не е боксувал. А след 10-те хиляди км. ми се счупи мотора и когато го свалихме, по феродото, още имаше белия заводски надпис и се четеше нормлано. Не споря с теб, но вероятно има ментаци и качествени, както с маслата. А до колегата, който пита, казваш по баир не набира. Какво имаш предвид, че вдига обороти, а не ускорява, или няма мощност.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Аз сложих ЛЮК. Вече съм минал над 30 хил и нямам оплаквания.
                          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

за съжаление всичките люкове в бг са си рециклаж

Коментар

при натиснат до долу педал на газта не ускорява.говоря само при изкачване.на равното бавно набира.педала на съединителя отделя високо и понякога при тръгване например от светофар придърпва един два пъти.

Коментар

Working...
                              X