Здравейте колеги,някои може ли да ми даде подробно описание за сваляне на скоростна кутия на фиат пунто 1.1 96г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на скоростна кутия PUNTO 1.1
Collapse
X
-
Сваляш шофьорското колело, подкалника и разглабяш наред докато падне кутията.Съединител ли ще сменяш или скоростна кутия?Съвета ми е да намериш майстор, който да те отърве за ~50 лв. от мъките по свалянето/качването на кутията, докато ти си пиеш кафето някъде на топло."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Ще сменям тапата на блока зат кутията.преди година и половина ми я "сменяха" в сервиз и ми взеха скромните 150лв. а и след това се наложи да сменя кутията и се справих сам заедно с едно ръководство на чешки което изгубих в последствие но току що го открих http://web.telecom.cz/rozsini/puntomk1/fiat.htm варши чудесна работа. Благодаря за савета все пак. Дано и аз да сам полезен с това ръководство
Коментар
-
Ами, освен да ти пожелая успех, с друго не мога да помогна Поне този мотор е малък и има доволно място в коша за ремонти."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар