Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на скоростна кутия PUNTO 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сваляне на скоростна кутия PUNTO 1.1

Здравейте колеги,някои може ли да ми даде подробно описание за сваляне на скоростна кутия на фиат пунто 1.1 96г.

Сваляш шофьорското колело, подкалника и разглабяш наред докато падне кутията.Съединител ли ще сменяш или скоростна кутия?Съвета ми е да намериш майстор, който да те отърве за ~50 лв. от мъките по свалянето/качването на кутията, докато ти си пиеш кафето някъде на топло.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ще сменям тапата на блока зат кутията.преди година и половина ми я "сменяха" в сервиз и ми взеха скромните 150лв. а и след това се наложи да сменя кутията и се справих сам заедно с едно ръководство на чешки което изгубих в последствие но току що го открих http://web.telecom.cz/rozsini/puntomk1/fiat.htm варши чудесна работа. Благодаря за савета все пак. Дано и аз да сам полезен с това ръководство

Коментар

Ами, освен да ти пожелая успех, с друго не мога да помогна Поне този мотор е малък и има доволно място в коша за ремонти.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

не слушай неможещите-това е един от най -лесните мотори за смяна на съединител и ангренажен ремък.действай

Коментар

Working...
          X