Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT STILO какъв е проблемът?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата е на авариен режим и не позволява да и се дигат оборотите.На 1500 оборота и не реагира.В момента е на сервиз,провериха педала и си работи но компютъра бил заминал,но го оправиха,и колата работила нормално и ми казаха да си я взема.На другия ден отидохме и там видяхме че пак се е развалила.Казаха че сутринта при първото палене се е включила в авариен режим.[/quote]

Коментар

Някакви грешки от компютъра записани?Хубавото е че проблема е постоянен. Виж каква е грешката и може да те насочи или я сподели тук да видим. Много по досадни са грешки, които се появяват от време на време без закономерност. Тогава много трудно се намират.
      Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
      Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

И аз съм има проблем със оборотите до 1500 , при мен излизаха грешка датчик Разпределителен вал , и датчик колянов вал. И двата бяха подменени и колата продължаваше да забива и да трупа грешки.То не бяха приказки за компютъра и т.н и какво се оказа накрая при мен, неправилно зацепен ангренаж и колата губи синхрон между датчиците и няма потегляне.
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Колата е на авариен режим и не позволява да и се дигат оборотите.На 1500 оборота и не реагира.В момента е на сервиз,провериха педала и си работи но компютъра бил заминал,но го оправиха,и колата работила нормално и ми казаха да си я взема.На другия ден отидохме и там видяхме че пак се е развалила.Казаха че сутринта при първото палене се е включила в авариен режим.[/quote]

Коментар

фиат стило

Съжелявам че купих такава кола.Вече месец стана откакто е на ремонт,ужас

Коментар

Re: фиат стило

niki_breznik написа:
              Съжелявам че купих такава кола.Вече месец стана откакто е на ремонт,ужас
              Първо си смени майстора, докарай я до София, има достатъчно кадърни майстори дето да ти я оправят, просто трябва да се провери зацепването на ангренажа и да се видят състояниен а бобина и дюзи и готово.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

фиат стило

Колата е в софия и вече я гледа трети майстор.В момента е при най добрия майстор на фиат(така казват)но щом всеки път се обадя за да чуя докъде са стигнали,и всеки път човека е все по нервен че не става,значи колата откъм електроника не струва.Един месец и не става.Затова съжелявам че съм я купил.Не ми даде шанс да и се порадвам,егати един месец не съм я карал.Това ми е първият фиат който си купих но и ПОСЛЕДНИЯ.

Коментар

niki_breznik написа:
                  Колата е в софия и вече я гледа трети майстор.В момента е при най добрия майстор на фиат(така казват)но щом всеки път се обадя за да чуя докъде са стигнали,и всеки път човека е все по нервен че не става,значи колата откъм електроника не струва.Един месец и не става.Затова съжелявам че съм я купил.Не ми даде шанс да и се порадвам,егати един месец не съм я карал.Това ми е първият фиат който си купих но и ПОСЛЕДНИЯ.
                  Това е крайно емоционално изказване.Трябва да намериш добър майстор да ти оправи колата.Поразпитай за добър майстор тук във форума и твои познати. Няма невъзможни неща,но трябва да намериш точния човек!
                  OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

niki_breznik написа:
                    Моята кола се прави само на две места или при Стефан или при Дани, а повярвай ми доста съм претенциозен и капризен.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Категорично не е от "марката".Но има такива марки, за които просто няма голям брой майстори, от където идва лошата слава на самите марки.Коло толкова да струва един компютър за 10 и отгоре годишна кола?

Коментар

фиат стило

Не е до компа,те го оправят компютъра работи колата нормално около 30 минути и нещто го гърми.Там е проблема че не могат да открият причината.Къде се намират тези майстори.Колата е на стадион армеец на един сервиз,майстора е Пепи а компа го оправя Стефан

Коментар

фиат стило

Къде се намират добри майстори.Насочете ме.

Коментар

Ми потърси си Тук.Моля използвай търсачката следващият път.
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                            X