Здравеите . Колегата ми има въпросното Типо 92година . Не пали на бензин при студен двигател. При няколко опита да запали отзад започва да мирише на бензин . Ако запали на газ и при загряла кола(50 градуса) мине на бензин всичко си е наред.След това може да си пали на бензин без никакви проблеми . Бих желал да помоля някои колега с ауто дата за ми даде данните на температурните сензори (колко ома са при 20 градуса) . При загрял двигател няма никакви проблеми при работата на бензин . Колата не съм я виждал още но днес по обят ще ида да го погледна. та ми се щеше да имам данните за да има с какво да сравнявам . Принт скрин ми върши идеална работа (даже е за предпочитане )Датчик за температура на входящ въздух Датчик температура на блока . Тази кола има ли втори сензор за стрелката на таблото или се ползва един за температура на блока ? ако е един кои пинове са?П.С. - за закъсалите с температурният на входящият въздух - подмяната му струва до 20 стотинки. купувате си НТС резистор от Викиват и го монтирате до старият . Стоиноста на новия трябва да е близка по стоиност на вашият по данни от ауто дата . Изпробвано е отдавна на рено . работи идеално и на дисгностика всичко е ок .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данни за температурните сензори на Типо 1.6 моно .
Collapse
Реклама
Collapse