Здравейте ,колеги имам проблем с браво 99 2,0 бензин . От известно време започна сам да си вдига оборотите и да се форсира по време на движение а на таблото ми светва една лампа която не знам да какво е , предполагам че е нещо свързано с дюзите . качвам снимка на въпросната лампа, надявам се да ми помогнете .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблеми с оборотите на Браво 2,0 155
Collapse
X
-
колега направи една диагностика , иначе тази лампа точно това показва дюзите (инжекторите) може някой да не работи или да има друг проблем свързан с тяхPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
-
Аз пробвах с 3 TPS сензора и 2 стъпкови моторчета, как ли не ги въртях и проблема остана и светеше лампата и се форсираше когато си поиска до 3000. Продължих да карам така и от миналия четвъртък проблемът изчезна от самосебе си без да съм правил нищо повече. Досега над 200км градско без проблем, направо може да те хвърли в шах тая кола. Общо взето може и лоша връзка да има някъде и някоя дупка по пътя да е решила проблема.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Лампата е свързана с проблем в горивната система. Направи диагностика и да се види какъв е проблема, може и да е ТПС-а, ама може и да е друго свързано с управлението на въздуха,Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар