Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с фиат стило 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с фиат стило 1.6

Здравейте колеги, искам да попитам дали някой от вас е имал такъв проблем с фиат стило 1.6 - fuel level sensor fault. При запалването на двигателя на студено играят оборотите и се появява грешката, пада стрелката за нивото на бензина и след това се връща и отмерва нивото на горивото правилно. След няколко секунди започва да работи нормално. Когато запаля двигателя на топло няма проблем. Компютъра беше на ремонт, беше се откачило едно краче на едно чипче и даваше още множество грешки. След ремонта повечето се оправиха, но тази остана.

Изписваше ми го и на мен по едно време, но изчезва безследно, някъде лош контакт за нивомера на бензина като цяло означава надписа! Но къде как и защо не разбрах от доста време може би повече от година спря да ми изблиза на мен!

Коментар

аз свикнах вече и не ми прави впечатление забелях че ми го изписва само когато колата е на резерва (светнала лампа) и трябва да сваля някои ден Бен. Помпа от резервоара и да я видя ама се го отлагам във времето
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
      X