Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво работи като тролеи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво работи като тролеи

Здравейте на всички нов съм и това ми е първият проблем с колата карам я от два месеца тя е браво 1.6 16v обслужена е и свещите са сменени но за последната седмица два пъти ми прави номера с начина на работа и вървене т.е. като я загася и след това запаля започва да работи като тролеи и на 3 цилиндъра светва лампата на помпата и не може да се исфорсира няма мощност и така 3 4 километра и се оправя сама а вторият път беше като я загасих постоя около час и след това няма проблем та ако има някои идея какво е моля за съвет мен ме съмнява че може и кабели да са но първо се съветвам с вас за първи път карам италянка благодаря на всички забравих да кажа че оборотите на празен ход падат на около 700 при нормалните 800 карам я на бензин без газ

Колега, червената лампа означава най-общо, че е наличен проблем в горивната система.При диагностика с кабел и компютър ще излезе записаната грешка, която ще ти каже къде е проблема.За диагностика, виж раздела за срещите в софия, а за диагностика в сервиз - раздела за сервизи и магазини.Щом светва лампата със сигурност не са кабели и свещи.Според мен е или бобина или заминаваща бензинова помпа, но това са само предположения.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Бобината май ти прави номера
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

благодаря ще отида на диагностика да вида за какво иде реч

Коментар

Working...
        X