spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат брава 1.4 не държи обороти
Collapse
X
-
При отпускане на педала ми светваше инжекцията, понякога угасваше понякога не, на компа ми даде грешка на ТРS и готово.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
имам и газ когато започне да не даржи обороти на бензин и да не иска да се форсира като обърна на газ оборотите там са около 5000. не може да смесва бензин и газ зещото съм я направил като мина на газ бензиновата помпа се изключва а и газовия клапан и изпарителя са ми нови.Имам и ламда емулатор не трупа и грешки защото като откача акумолатора и след време пак го закача проблема си оставя.
Коментар
-
spark написа:Това е TPS-a, който мисля да слагам ако моя е зле, според теб бива ли или е изяден?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
dinko7804 написа:Имам и ламда емулатор не трупа и грешки защото като откача акумолатора и след време пак го закача проблема си оставя.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar написа:dinko7804 написа:Имам и ламда емулатор не трупа и грешки защото като откача акумолатора и след време пак го закача проблема си оставя.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
За съжаление проблемьт остана след смяна на TPS. Запалих оборотите плавно паднаха от 1500 до 1000, но като тръгнах и изключих от скорост и останаха на 2000. Като превключа на бензин и падат на 1000, но и на бензин прави проблем макар като че ли по-рядко.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
cs_aleksandar написа:1.4 чисти всичко с откачване на аку-ра ,и за да светва чека веднага значи нещо тотално е дало фира.Не епрепоръчително да му се сменява смо ТПС, щот трудно се пасва,смени моното за 25 30 лева се намира.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar написа:cs_aleksandar написа:1.4 чисти всичко с откачване на аку-ра ,и за да светва чека веднага значи нещо тотално е дало фира.Не епрепоръчително да му се сменява смо ТПС, щот трудно се пасва,смени моното за 25 30 лева се намира.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Явно новия TPS не сме го наместили като хората, изглежда само маркировките не вършат работа.. на загряла кола държи към 1200, но това да е проблема. Караш си на свободна на 1200... бам през някоя дупка - айде оборотите на 1700.. е тва от кво е не знам вече.Някой разглабял ли е стъпковия мотор, че мен ме достраша? Счупиха се 2-3 щипки.. и корпуса се цепна леко и не мърда, трябва яко напъване а не знам тая ос излиза ли или изобщо как се разглабя.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Явно новия TPS не сме го наместили като хората, изглежда само маркировките не вършат работа.. на загряла кола държи към 1200, но това да е проблема. Караш си на свободна на 1200... бам през някоя дупка - айде оборотите на 1700.. е тва от кво е не знам вече.Някой разглабял ли е стъпковия мотор, че мен ме достраша? Счупиха се 2-3 щипки.. и корпуса се цепна леко и не мърда, трябва яко напъване а не знам тая ос излиза ли или изобщо как се разглабя.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар