До колкото разбрах си свалял TPS-а от моноинжекцията ? Ако е така и си го отвил от 4те малки болта, го отпиши. Моя съвет е - намери си цяла моноинжекция и смени температурния датчик с нов. При Бош-овата моноинжекция, която я има и на VW и Renault TPS-а се сменя с цялото долно парче от моното. Успех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еднакви ли са дюзите на голф 1.4моно и темпра 1.6моно ?
Collapse
X
-
ТПС-а не съм го пипал изобщо защото знам че ще го разбазикам , единственото което направих е че смених най горната част на моното което е дюзата и колата се оправи на 100% след няколко дни пак същото ,дави се в ниските обороти .Днес след дълго каране на бензин реших да проверя да не ми се е запушил маркуча за излишно гориво но си беше окей остава ми само едно ! ще свала тая дюза да я изчистя хубаво колкото мога и да я пробвам , така зачистих моята и се оправи ама карах 1 ден и реших че не става нищо от нея и я подменихFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
някой може ли да даде идея от какво ми се дави толкова колата и ми мирише на бензин ,иска ми се преди зимата да е добре на бензин ,има един датчик на всмукателния колектор от лявата страна до хидравличната помпа (син е ) някой може ли да каже дали от него може да ми прави тези номера ,или от някой друг датчик ? отново се опитваха да я закачват на компютър но нещо не им се получава.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар