Колеги моля някой да каже еднакви ли са , на външен вид са ми еднакви но не знам имат ли разлика ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еднакви ли са дюзите на голф 1.4моно и темпра 1.6моно ?
Collapse
X
-
Re: Еднакви ли са дюзите на голф 1.4моно и темпра 1.6моно ?
fuel injekcion написа:Колеги моля някой да каже еднакви ли са , на външен вид са ми еднакви но не знам имат ли разлика ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
колега има някакви номера 171 , 772 пише на дюзата а на мойта са други номера , на външен вид са еднакви но за щастите накиснах мойта дюза в бензин за 1 час продухвах я нещо ,давах и ток с 2 кабелчета и се отпуши а изобщо не искаше да работи , беше страшно мръсна и запечена обаче остана един проблем в колата ,рязко като я настъпя направо спира и не иска да поеме по плавно като и дам газ си върви екстра ,според вас още ли е запушена ? пробвах да махна ТПС колата си промени работата явно бачка ?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
колеги смених моята дюза с такава от 1.4от голф , с старата ми харчеше 10/100 миришеше доста на бензин ,и при рязка газ умираше. . . с тази дюза от голфа дюзата впръсква поне 3 пъти по малко бензин от старата и няма никакви проблеми , убеден съм че ще ми свали разхода поне с 2 литра на 100 и на бензин си върви повечко от на газ ,но не много най вероятно щото дюзата е по слаба ,но очаквам разхода да е под 8FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
колеги както стана ясно с новата дюза колата зарадботи по часовник .. да ама НЕ отново при настъпване на рязко газ има едно зачудване което го нямаше веднага след слагането на дюзата ,някой може ли да ми каже от какво се получава това ,като вече всеки ден си я паля на бензин от слагането на дюзата да не се запушва ?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
бензинова помпа? Преди дни същия проблем излекувахме на Dedra 1.6 моно. Мислихме, че е дюза, тъй като беше закупена чисто нова помпа, НО тя се оказа дефектна и след подмяната й с друга, колата вече е в изправностNuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
колата беше зле давеше се от бензин ,смених дюзата и беше като нова без да пипам помпата ама след 3 дни пак има зачудване ,откачах акумулатора ама няма разлика , старата дюза буквално спря да работи ,само миришеше на бензин и се мъчеше да подържа обороти накиснах я в бензин и я зачистих и проработи ама пак давеше колата и с сегашната дюза заспа ,Беше ми кеф да си карам на бензинFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
wwalker написа:Може да имаш боклуци в горивната система. Виждал съм да изтича ръжда от рейката. Прит теб си моно, нямаш рейка но можеш да смениш филтъра и да извадиш помпата да видиш да няма боклуци в резервоара.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
колеги помагайте с всеки изминал ден става все по зле въпреки че я паля и оставям да работи на бензин след това на газ и често сменям на бензин за да си проработва но не помага , в момента когато сложих новата дюза забелязах че хвърля много по малко бензин от старата и вървеше супер , днес я наблюдавах и забелязах че отново е започнала да хвърля повечко и затова така се дави и мирише на бензин отново ? откачах ламбда сондата няма разлика ,някой има ли идея ?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
muns61 написа:На газ ти е богата сместа и компа обеднява бензина.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
S_BANKOV написа:Спри газта и пробвай пак.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар