Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еднакви ли са дюзите на голф 1.4моно и темпра 1.6моно ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еднакви ли са дюзите на голф 1.4моно и темпра 1.6моно ?

Колеги моля някой да каже еднакви ли са , на външен вид са ми еднакви но не знам имат ли разлика ?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Re: Еднакви ли са дюзите на голф 1.4моно и темпра 1.6моно ?

fuel injekcion написа:
    Колеги моля някой да каже еднакви ли са , на външен вид са ми еднакви но не знам имат ли разлика ?
    А по номер ? Мисля че и двете бяха с моно на бош, както при лагуна 1,8, но не съм сигурен. Мисля че Живко продаваше моно комплект със всичко от типо 1,6.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

колега има някакви номера 171 , 772 пише на дюзата а на мойта са други номера , на външен вид са еднакви но за щастите накиснах мойта дюза в бензин за 1 час продухвах я нещо ,давах и ток с 2 кабелчета и се отпуши а изобщо не искаше да работи , беше страшно мръсна и запечена обаче остана един проблем в колата ,рязко като я настъпя направо спира и не иска да поеме по плавно като и дам газ си върви екстра ,според вас още ли е запушена ? пробвах да махна ТПС колата си промени работата явно бачка ?
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

колеги смених моята дюза с такава от 1.4от голф , с старата ми харчеше 10/100 миришеше доста на бензин ,и при рязка газ умираше. . . с тази дюза от голфа дюзата впръсква поне 3 пъти по малко бензин от старата и няма никакви проблеми , убеден съм че ще ми свали разхода поне с 2 литра на 100 и на бензин си върви повечко от на газ ,но не много най вероятно щото дюзата е по слаба ,но очаквам разхода да е под 8
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

колеги както стана ясно с новата дюза колата зарадботи по часовник .. да ама НЕ отново при настъпване на рязко газ има едно зачудване което го нямаше веднага след слагането на дюзата ,някой може ли да ми каже от какво се получава това ,като вече всеки ден си я паля на бензин от слагането на дюзата да не се запушва ?
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

бензинова помпа? Преди дни същия проблем излекувахме на Dedra 1.6 моно. Мислихме, че е дюза, тъй като беше закупена чисто нова помпа, НО тя се оказа дефектна и след подмяната й с друга, колата вече е в изправност
            Nuova Croma - so far...so good
            Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
            Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

колата беше зле давеше се от бензин ,смених дюзата и беше като нова без да пипам помпата ама след 3 дни пак има зачудване ,откачах акумулатора ама няма разлика , старата дюза буквално спря да работи ,само миришеше на бензин и се мъчеше да подържа обороти накиснах я в бензин и я зачистих и проработи ама пак давеше колата и с сегашната дюза заспа ,Беше ми кеф да си карам на бензин
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Може да имаш боклуци в горивната система. Виждал съм да изтича ръжда от рейката. Прит теб си моно, нямаш рейка но можеш да смениш филтъра и да извадиш помпата да видиш да няма боклуци в резервоара.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                  Може да имаш боклуци в горивната система. Виждал съм да изтича ръжда от рейката. Прит теб си моно, нямаш рейка но можеш да смениш филтъра и да извадиш помпата да видиш да няма боклуци в резервоара.
                  преди година ми изгоря помпата и я смених изчистих всичко , махам маркуча за входа на бензин и го слагам в шише и само на контакт много бензин си качва ,бързо и чист няма никакви боклуци .Едва ли е от помпата след слагането на другата дюза беше перфектна ,но ще я пробвам с друга ако намеря че нова не ми се взима
                  FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

колеги помагайте с всеки изминал ден става все по зле въпреки че я паля и оставям да работи на бензин след това на газ и често сменям на бензин за да си проработва но не помага , в момента когато сложих новата дюза забелязах че хвърля много по малко бензин от старата и вървеше супер , днес я наблюдавах и забелязах че отново е започнала да хвърля повечко и затова така се дави и мирише на бензин отново ? откачах ламбда сондата няма разлика ,някой има ли идея ?
                    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

На газ ти е богата сместа и компа обеднява бензина.
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                        На газ ти е богата сместа и компа обеднява бензина.
                        и как ще стане колега като съм с обикновенна газова ,аз мисля че се дави от бензин много впръсква , забелязах че при настъпване на бензин до 4-5000оборота докато вкарам другата скорост тя вече е на 800оборота и се получава едно забиване , чак сега загрях ,явно мисълта ти е че компа си мисли че съм на бензин ,а съм на газ и сместа ми е богата и като обърна на бензин той си мисли че все още е богата и обеднява , да откача ли буксите на ламбдата и после акумулатора за 1 час ? откачах при работеща кола ламбдата ама нямаше промяна , акумулатора също за час-2 но пак нямаше ? само не връзвам как като сложих другата дюза беше много добре и как ако е от това с объркването на компа пак не е като хората студена,ламбдата не играеше ли като позагрее ?
                        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Спри газта и пробвай пак.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                            Спри газта и пробвай пак.
                            как да спра газта колега ,нещо не те разбрах ? Днес сложих реле на ламбдата тя била прекъсната и явно не е работила от много време ,сложих реле и минах 80км само на бензин ,преди това откачах клемите за 1 час и същата работа е ! От 900 до 1300 оборота дам ли и рязко газ се задавя ,гледах дюзата и при пълна газ от ниските обороти много впръсква и тръгва да гасне ,не случайно казах че в момента след смяната на дюзите впръскваше много по малко бензин от сега и затова вървеше добре
                            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

мирише много на неизгорял бензин и дюзата много впръсква ,студена топла няма разлика все заглъхва и прехапва .Без ламбда и със ламбда едно и също ... вече не знам какво иска тая кола
                              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
                              X