Понеже цялате генерация 3 те гърнета са ми за смяна събирам идей първоначално как може да се разчупи генерацията без да се наливат кой знае колко пари ..
Понеже цялате генерация 3 те гърнета са ми за смяна събирам идей първоначално как може да се разчупи генерацията без да се наливат кой знае колко пари ..
Ще следя и аз темата, понеже и мен ме чака същото и се чудя от къде да почна....
Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Колкото повече гърнета сваляш от изпускателната система толко по шумна ще става колата, може би по ефтин вариант е ако вместо 2 средни гърнета сложиш 2 резонатора, съответно си купиш крайното гърне, но се разрови по сайтовете и виж как са цените.
Ако действително е толко ефтино изобщо няма каква да се мисли ами директно отива и го прави, но на мен ми се струва че тая цена е прекалено ниска - 3 гърнета + тръби, заварки + работа = 150лв ??, на мен само за монтаж на резонатор на мястото на катализатора ми струваше 100лв ?Другия вариант е някое катастрофирало със здрави гърнета, тогава може и да минеш с 150лв
Същият сервиз, който ми обади цена от 150 лв. за цялата генерация, ми смени меката връзка за 100 лв., ама какво да се прави Ако сложиш "спортно" ще вади ШУМ, но не и хубав звук Ще ти надуе главата и рано или по-късно ще го махнеш, ама ако имаш желание, пари и нерви - пробвай
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Ако действително е толко ефтино изобщо няма каква да се мисли ами директно отива и го прави, но на мен ми се струва че тая цена е прекалено ниска - 3 гърнета + тръби, заварки + работа = 150лв ??, на мен само за монтаж на резонатор на мястото на катализатора ми струваше 100лв ?Другия вариант е някое катастрофирало със здрави гърнета, тогава може и да минеш с 150лв
Ми Не толкова излиза цялата работа реално. Говоря за полски гърнета.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
От дизел дали ще стане?И моите гърнета вече издават багажа,то задното си е от дизел(сеат),но се замислям за цяла генерация от дизел.Трябва да измеря диаметрите но нямам под ръка дизел
От дизел дали ще стане?И моите гърнета вече издават багажа,то задното си е от дизел(сеат),но се замислям за цяла генерация от дизел.Трябва да измеря диаметрите но нямам под ръка дизел
Заварката и шлайфа са лесни,целта е да взема цяла генерация и да мина само с една заварка до катализатора.Не е добре да има много заварка.Поогледах на няколко морги и за 1,6 гърнетата бяха пълна скръб,но не се сетих да видя дизелите
Миналата седмица се занимавах с това, смених средно и задно гърне стандартни(вървят с тръби) чисто нови на 75 лв двете и съм много доволен. Преди това имам още едно резонаторно и махнат катализатор(има някакъв заместител). Звука си е супер, особено след 2000 оборота
Коментар