Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с генерация !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с генерация !

Здравейте,колеги ! Лутах се из сайта но не мога да намеря проблем като моя..Имам цялостен проблем,няколко пъти правя генерацията от изходния колектор до крайно гърне,тръбите само прегарят и нищо не се случва,въпроса ми е ако го направя изцяло права генерация,дали ще си блъскам главата след това или няма ?Искам да опростя нещата до минимум,защото не ми издържат нервите и само пари на празно,пукат се изходни колектори,пукат се тръби,всичко се чупи и моите нерви са на краен предел. Кажете ми някъде където мога да отида за това нещо,отидох при ем комплек и там ако могат и дрехите ще ми свалят. Искам максимално тънко да мина с пари,защото вече надвишавам лимита и не мога да и смогвам вече. Ако може някой да ми прати къде из сайта има форум,кой какво продава,защото попадам само на рандом теми и не мога да намеря точно това,което искам. Колата е фиат пунто 1.1 1995 година бензин,моля помагайте и хвърляйте обяви ако знаете нещо !Благодаря колеги предварително !!!

Щото си правил тънко, затова прегарят.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Слагай по-дебелостенна тръба. ще издържи повече и ако се пробие, може да се завари.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
      X