Проблема е решен :P Оказа се че има доста неща за правене... Нова гарнитура на всмукателния колектор, нови гумени уплътнения на всмукателния колектор, нов маркуч за сервото на спирачките, уплътнения за плочката на газта (и още два винта,че беше захваната само с 1),и като за десерт клапана за картерната вентилация се беше разпаднал на съставни части (и той бе сменен). п.с. Благодаря на S_Bankov за насоките,които ми даде миналата седмица. п.с. 2. Следващия път бирите са от мен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много лоша работа на празен ход Брава 1.8
Collapse
X
-
willow75bg написа:Да питам и тук.Може ли да се кара и оказва ли влияние,ако клапана за картерната вентилация го няма?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:Някой може ли да пусне една снимчица , къде се намира този клапан и какво представлява, че имам съмнения, че ноя нещо се е*ава.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На самия дросел ако е , при мен го няма това чудо. Имам и резервен(оригиналния от колата) дросел и сега го разгледах, и там няма нищо което да се завива или да влиза в него маркуч. Май ще трябва да се видим...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар