С газов инжекцион ли си? При теб има ли за рестартиране на адаптацията като при 49ф? ако има е възможно проблема да се оправи, при мен колата е с ГИ, кара се само на газ, паля си я студена на газ сега лятото, та заради адаптацията на бензин докато е студена ми работи много зле, след като загрее се оправя и след рестартиране на адаптацията, и студена си работи идеално на бензин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1,2 16V проблем с двигателя
Collapse
X
-
misho_ написа:С газов инжекцион ли си? При теб има ли за рестартиране на адаптацията като при 49ф? ако има е възможно проблема да се оправи, при мен колата е с ГИ, кара се само на газ, паля си я студена на газ сега лятото, та заради адаптацията на бензин докато е студена ми работи много зле, след като загрее се оправя и след рестартиране на адаптацията, и студена си работи идеално на бензин.Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas
Коментар
-
elinor написа:misho_ написа:С газов инжекцион ли си? При теб има ли за рестартиране на адаптацията като при 49ф? ако има е възможно проблема да се оправи, при мен колата е с ГИ, кара се само на газ, паля си я студена на газ сега лятото, та заради адаптацията на бензин докато е студена ми работи много зле, след като загрее се оправя и след рестартиране на адаптацията, и студена си работи идеално на бензин.
Коментар
-
Абе че е не е нито бубина, нито свещи е ясно, щом топла и на газ проблеми няма, тъсете нещо друго, казах ви какво, или нещо друго което я вкарва в авариен режим. И вземете я закачете на диагностика да се види какво е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kris_dif95 написа:работи на гас но като загрее.А тогава и на бензин колегата каза,че се оправя.Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas
Коментар
-
elinor написа:kris_dif95 написа:работи на гас но като загрее.А тогава и на бензин колегата каза,че се оправя.Fiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
Коментар
-
Днес ходих при майстора и я закачихме на компа. Показа само грешка на ламда сондата, която се била получавала от това, че колата работи на газ, но компа. за газта я лъже.каза ми, че ламдада сработвала, тогава, когато двигателя е загрял, а дотогава се командва от темп. датчик на инжекциона.Предполагаме, че е от ТРСа, но той е много парички. Ще видя какво ще правя. Засега ще я оставя така, докато събера някои лев, хахаха.Благодаря на всички за помощта.Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар