Добър ден ..., таман оправих генератора,сега пък нов проблем.. Карам си колата градско 15,20 мин и се включва перката след като се включи след 2 3 мин се исключва и започва да ми свети лампата за маслото, но интересното е че свети само когато съм пуснал газта ,когато натискам педала на газта,лампата на маслото се исключа...отворих капака и гледам от тръбичката дето излиза от двигатела и влиза в въздушния филтър пуши ... нещо като изпарение ли какво ли незнам..... гледам на равно на студен двигател..проверявам .. маслото си е наред..маслото е 15 w 40.. некво германско 47лв ,1000 км да съм минал от смяната му. Въпросът ми е следният.. дали ще се останови проблема с диагностика?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто 1.1 55 95 Лампата за маслото свети когато си иска
Collapse
X
-
щом при газ гасне лампата, не знам дали не към маслената помпа.....макар че е рано да се кажеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
johnfound написа:Хм, огънат картер? Или счупена/огъната маслозаборна тръбичка, само че обикновено това се случва при огъване на картера.
Коментар
-
bmahob написа:щом при газ гасне лампата, не знам дали не към маслената помпа.....макар че е рано да се кажеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Здравейте. Днес намерих време и закарах пунтака на диагностика, излязоха 5,6 грешки ...майстора вика исчистих ги но една не мога да исчистя "480" ... опитва се 5 6 пъти и не можа.. платих си му и ми каза че дано да са били грешки и до това да е светило нали лампата на маслото....... Отидох до село и на път още не бях излязъл от града и лампата пак започна така.. без гас свети натискам педала гасне.. званнах му утре пак да му я докарам каза.............. аз се рових из нета търсих там кодове на грешки и други такива .. но открих само това "P0480 Cooling Fan Control 1 Circuit" ....дори незнам дали е това грешката и то нали специално за моя автомобил....Превеждам си го по мой разбирания .. охладителна сиситема ли нз.. гуугъл преводач не ми го превежда... но и да го преведе незна дали това е грешката щото докато го гледах на монитора на лаптопа изписваше само 480 без други неща... и така утре ПАК............ Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Коментар
-
johnfound написа:"Изчистването" на грешките нищо не означава, защото не премахва причината за възникването им.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар